| ioana_5244 a întrebat:

Am luat teapa din nou. m-am impacat cu fostul meu prieten gandindu-ma ca daca ii mai dau o a doua sansa relatia noastra se va schimba, dar nu a fost asa. a fost mult mai rau ca inainte.am aflat ca el mai umbla cu una, pe langa mine.problema ii ca nici tipa celalata nu stia.eu am sunat-o si ne-am inteles ca il lasa si ea si il las si eu ca sa-i facem faza la el si el sa ramana cu ochii in soare fara niciuna. dar surpriza ca eu i-am dat papucii la prietenul meu si cealalta nu i-a dat.au ramas impreuna.eu am zis ca nu raman fraiera. el mi-a tot negat ca nu ii cu celalata tipa si ca face orice ca sa-mi demonstreze. si i-am zis ca daca imi da numarul lu` cealalta sa o sun si sa o intreb il iert. albindu-se la fata, m-a mintit ca nu il are si ca sa fac rost de el. minciuni peste minciuni. eu nu mai suport. m-am despartit de el dar inca il iubesc si imi pare ft ft rau.cand il vad am fluturasi in stomac.problema ii ca nu stiu ce ar trebui sa fac.sa-mi vad de viata mea si sa-l uit? astept orice ajutor.multumesc

13 răspunsuri:
| ladypink1 a răspuns:

Eu as spune sa il uiti pentru ca daca vede ca te impaci cu el si ai trecut peste o sa te minta mult mai mult nu este numai el pe pamant vezi de viata ta si el sa ramana cu aia si mai incolo o sa vada ca a gresit funda:X

| valy a răspuns:

E timpul sa iti cauti o alta meserie. faza este ca dupa prima despartire intre un cuplu, in care unu dintre ei a suferit.nu va fi deloc mai bine.niciodata.pentru ca asa este omul.mai bine tine minte lucrurile rele decat cele bune.
Parerea mea.sa ii zici sa se duca dracului si sa o linga pe aia in c.r...in continuare daca crede ca te ia de "fraiera"daca nu isi da seama ca il iubesti si ca i-ai mai dat o sansa.si in plus o replica sa nu o uiti niciodata."lupul isi schimba blana dar naravul ba"nu mai spera ca un chibrit cu o flacara mica.se face tortzawinking

| lili23 a răspuns:

Trebuie sa ii dai papcii definitv, ca pana la urma o sa ajunga sa stea cu tipa cealalta in pat langa tine.

| Pho3nix a răspuns:

Gandeste-te ca nu merita sa suferi dupa el mai ales la ce ti-a facut.
Fii indiferenta, arata-i ca nu te doare si mergi mai departe.
Succes.

| Gigiku a răspuns:

Ce ar fi sa il astepti? sa vezi daca inca mai simte ceva pentru tine? Ce ar fi sa il faci gelos? Vbeste cu unul din prietenii lui si spune-i cum sta treaba. probabil ca te va ajuta si u vei avea de castigat. Daca nu raspunde actiunilor tale, asta este. Sentimentele se daruiesc doar celor care merita si apreciaza!
Bafta si sa ne spui si noua ce ai facut happy

| NickiMinaj a răspuns:

E clar ca nu e vina ta... happy asa sunt oamenii. Tot ce ai de facut e sa iesi cat mai demna din situatia asta : poarta-te cu el firesc, prietenesc daca te mai cauta dar indiferent. Raspunde-i efectiv ca unui strain si sub nicio forma nu-l lasa sa mai intre in viata ta pentru ca sunt atatia baieti pe lume... nu are rost, o sa vezi. Fii puternica, Ioana! Girl power : ))

| deea40 a răspuns:

Eu zic sa il uiti e mult mai bine pentru tine, nu poate fi usor dar nici greu. daca te straduiesti indeajuns il vei uita. si asa vei descopri ca viatz mereginainte cu sau fara el.
Nu e bine sa il iertzi daca te insheala pentru ca el uita dar eu mereu o sa stai cu gandul la asta si niciodata nu vei uita c ai fost tradata de baiatul de langa tien.
E mult mai bine pentru tine sa il uiti si sa iti vezi de viata ta
sper ca te-am ajutat

BAFTA.
app daca vei vrea sa il uiti lasa-mi un mesaj... si te pot ajuta...winking
BAFTA... si contacteazama printrun mesaj.

| john_5929 a răspuns:

Este vina si fetei celeilalte.Acum el asa este obisnuit ca daca nu-i una este cealalta.Nu prea mi se pare normal. Dar treci peste, nu are rost sa-ti mai bati capul cu el.Cand cunosti pe cineva nou, nu cred ca ai nevoie de prea mult ca sa-ti dai seama cine este. Dar uneori facem sacrificii DEGEABA.Mai bine cauta pe cineva care te gaseste cea mai potrivita.Si fereste-te de exemplarele gen "cine mai e ca mine".

| adelina_5429 a răspuns:

Am patit'o si eu o data... i-am dat o a2a sansa si si-a batut joc de ea. stiu ca este greu la inceput dar gandeste'te ca daca o sa il ierti si a3a si a1000a oara va fi din ce in ce mai rau pentru tine ca de aia numai poate el ca suferi tu, tia aflat slabiciunea, si poate profita in continuare de naivitatea ta si poate face tot ceea ce vrea din tine! lasa'l gasesteti pe altcineva care sa te iubeasca si sa te respecte. baftahappy

| lulu_8823 a răspuns:

Un astfel de baiat nu merita nimic mai mult decat sa il uiti pentru ca mereu va face la fel sau chiar mult mai rau ca prima oara si nicio fata sau femeie nu merita o astfel de bataie de joc. Chiar daca inca il iubesti cu timpul acea parere de rau va disparea si cand vei fi pregatita de o noua relatie sa alegi cu mai multa atentie baiatu pentru tine:p bafta!

| shtephie a răspuns:

Uita'l! Draga mea, nu are rost sa te mai gandesti la el! E un mincinos! Lasa'l sa stea cu cealalta! Daca e cu 2 inseamna ca nu te iubeste! Nu merita sa suferi! Sunt sigura ca vei gasi un baiat sincer si dragutwinking Mult succes :*

| mariy a răspuns:

Bine a zis vally. din a dou aoara ce a inceput prost no sa mearga mai bine. am avut aceeasi chestie. inca sunt cu el dar am indoieli si nu ma simt bine. trebuie de gasit pe altcineva. iti tin pumnii.

| lalu666 a răspuns:

De cat timp sunteti impreuna? dar cred ca cel mai bine este sa iti vezi de viat ta si sa lasi totul in urma.este greu dar cu timpul ai sa il uit si ai sa iti gasesti pe cineva care merita