| onel a întrebat:

Am luat timp de aproape un an rigevidon 21+7.Acum le-am intrerupt de la a 6a pastila. N-am mai luat de 2 zile si acum am scurgeri cu sange? Mi-a venit menstrutia? Trebuia sa-mi vina la sfarsitul lunii.Va rog raspundeti-mi.Pentru mine e important sa stiu.Multumesc.

Răspuns Câştigător
Laur
| Laur a răspuns:

Menstruatie fiziologica nu e, e sangerare de privatie. Apare in mod normal, dar tinand cont ca ai incheiat un tratament medicamentos (hormonal) e important sa mergi la ginecolog pentru un control sa vezi daca e totul ok.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu ti-a venit menstruatia ci o sangerare produsa de inconstienta ta. Ai intrerupt anticonceptionalele total aiurea, in mijlocul foliei. Organismul tau este complet dezechilibrat hormonal, nu era pregatit de asa ceva si va suporta foarte greu situatia. Trebuie sa mergi urgent la ginecolog pentru a vedea ce e de facut. Ricurile sunt urmatoarele: sangerari abundente sau prelungite (poti sangera luni de zile dupa asa ceva, stiu o pacienta care a avut o sangerare continua de 6 luni dupa intreruperea aiurea a contraceptivelor). In plus, te poti alege cu probleme de fertilitate care sa te afecteze chiar si definitiv.
Contraceptivele nu sunt algocalmine, sunt preparate hormonale, iar administrarea lor presupune maturitate si responsabilitate. O prostie ca cea pe care ai facut-o tu te poate nenoroci definitiv. Maine du-te la ginecolog sa vezi ce iti recomanda pentru a evita sechelele permanente.

| MissCamelia a răspuns:

E posibil sa ai derglari de la intreruperea pastilelor, mergi la doctor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu iti suporta corpul rigevidon si apropo e cel mai ordinar anticonceptional, incearca altul, dar mergi acum la medic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iau dupa ce mi s-a terminat menstruatia face ceva?