1. E normal ca menstruatia cu anticonceptionale sa dureze 3 zile.
2. inteleg, desi nu ai zis clar, ca ai intrerupt pastilele cumva in mijlocul foliei. Daca am inteles bine, atunci ai o sangerare disfunctionala data de administrarea incorecta a anticonceptionalelor. Nu e foarte grava in sensul ca probabil se va opri in cateva zile singura, dar nu poti sti care sunt efectele pe care acest dezechilibru auto-provocat le are asupra starii tale de sanatate si fertilitate. Asteapta vreo 3 zile si indiferent daca se opreste sangerarea sau nu, du-te la ginecolog.
Daca am inteles eu gresit si ai intrerupt pastilele la terminarea foliei, atunci sangerarea este anormala si ar trebui sa mergi cat mai repede la ginecolog.
Nu iti fa nici un fel de probleme. E am luat marvelon 8 ani si stiu cum este. Te rog sa te inveti de la mine si sa nu le iei mai mult de un an si sa nu faci macar o luna sau 2 pauza. Poate medicul ti-a zis ca nu trebuie sa faci pauza sau ceva de genu asta da iti spun ca asa mi-a zis si mie si mi acum 6 luni era sa raman sterila din cauza lor. Acuma sunt insarcinata in 3 luni si ma bucur enorm. Deci in legatura cu faza ca tia venit ciclul e foarte ok si e din cauza ca leai intrerup. Stai linistita ca totul va fi ok chiar sa nu te spperii daca te va tine de data asta mai mult sau nu. E ok.Stai linistita nu iti fa griji ca e ok