Eu zic că celălalt vede că îți place de el și încearcă să facă tot ce poate ca să te îndrăgosteți cât mai tare de el(ca și teatrul cu- el e excelent pentru tine, să nu te îndoiești-adică el vede clar că te îndoiești-e norocos să te aibă, bla, bla. E tare tipul, se pricepe.Așa a făcut Dumnzeu ca sentimentul ăsta hormonal de îndrăgostire să dureze doar o peroadă, adică așa cum ți-a trecut față de cel pe care îl denumești iubitul tău, dacă te combini cu noua atracței după un timp o să-ți treacă dacă nu ai ghinionul să-i treacă lui prima dată. Dacă nu ești căsătorită, nu ai nici o obligație față de iubitul tău.Nici neapărat mai multe șanse de fericire cu noua atracție.Mai bine roagă-te ca Dumnzeu să te ajute să găsești un soț care să fie credincios și care să creadă despre sine adevărul și anume că un bărbat e capabil să fie fidel unei femei de care la un moment se simte foarte atras, pentru tot restul vieții și să vrea să se căsătorească.
Cs:Go Connect:
CNA.INDUNGI.RO = 93.119.24.143:27015
JBGO.INDUNGI.RO = 93.119.24.65:27015
Toți bărbații se prefac în mai mare sau mai mică măsură ca să pună... hm, „mâna" pe o fată. Dar tu tocmai cu din ăștia care sunt actori profesioniști ai ales să te combini?!? Cu cei mai puternici dintre prefăcuți?
Mă rog, nu știu ce-i în mintea și sufletul tău, dar eu aș căuta să ies nu doar din relația respectivă, ci și din tot acel anturaj.
Dar asta e doar părerea mea.
Rectific, nu e anul I master. I-am accesat facebook-ul și a terminat facultatea de ceva timp, e angajat ca actor la teatru.
Q.E.D.
El joaca intr-o piesa proasta de teatru, ca si tine de altfel.Lasa`i pe amandoi si cauta unul nou, altfel vei avea doar de suferit.
Cred că actorul ăsta vrea puțină savarină. Eu îți zic mai bine să stai pe tușă, nu de alta, dar parcă văd că după o noapte deja uită cum te numești.
Fa ceea ce stie o c**** mai bine ( ce stii :d ) Sper sa te ajute sfatul meu, daca intelegi ce vreau sa zic cu adevarat
Măi să știi că am o viață super okay în momentul actual. Muncesc, mă întrețin singură. Scriu poezie suprarealistă, am evoulat foarte mult pe partea intelectuală. Am fost voluntară, am participat la festivaluri, am cunoscut oameni importanți din teatru, regizori, scriitori, ș.a.m.d. Am devenit responsabilă, m-am impus în tot ceea ce am vrut să realizez. Nu am frustrări din niciun punct de vedere.
Nici macar nu te cunosc ) Wtf c**** e tot c**** '' drago "
Putem continua pana dimineata, esti penibila cu mesajele tale pe TPU sincer eu am dat din intamplare peste intrebare cautam altceva si cand colo vad in ultima luna cum te dramatizezi pe aici. ireal ce om
Te ft cu toti pe unde apuci, aa scuze ai zis ca muncesti, daca si autostrada e munca, ma rog ce copila esti.
Nu fii agresiv, măi.
Daca te-as prinde pe strada nu as fi agresiv, lipsa dintilor ti-as face-o din placere, se pune?
Realizez că încă n-ai trecut peste. E timp.
Daca tot ne-am raspuns dupa 2 luni, de ce mi-ai dat cerere pe facebook?
De curiozitate.
Nu am trecut )))))))? WTF ce te face sa crezi ca stau toata ziua sa ma gandesc la tine? Ti-am zis a fost pura coicidenta ca am vazut intrebarea si logic ca din curiozitate m-am uitat si la restul
Agresivitatea ta mă face să cred asta.
Asa sunt eu, aa da am uitat nu ai avut timp sa ma cunosti erai prea ocupata cu fardati
Nu am avut interesul, timp aveam destul.
Deja esti si obraznica, vrei sa iti aduc aminte ca mai aveai putin si ma cereai de sot? Dar no ai uitat...
Nu știu dacă eram eu în situația aceea.
Joci un rol aiurea oricum, te minti si te contrazici singura.Greseala mea a fost ca am avut prea mare incredere in tine nu trebuia sa vin eu atunci de prima oara la tine si ce bine era acum, nu mai stiam de tine, oricum peste am trecut( ce bine ) dar tot ramai fara dinti daca vreodata te-as prinde pe strada ceva putin probabil oricum, centrele noastre sunt atata de diferite.
Ce centre, dom'le? De plasament?