Te atrage aspectul lui fizic in primul rand si personalitatea lui ca degeaba era satanist si arata asa
https://ro.pinterest.com/pin/502292164669225398/
desigur natura lui opusa cea de mascul rau,dominant cum sa nu te atraga,si eu as vrea sa am o pocaita langa mine ca as avea cu cine ma certa, asa ar fi plictistor, ne atrage ceea ce nu posedam, ne atrage misterul si alte persoane diferite, ma bucur ca recunosti asta, multe femei neaga asta si de fapt sunt violate de barbati lor, asa un tip de asta e minunat, gandeste-te cate minuni face asta
Pentru ca nu au destula inteligeta sa realizeze ca o curiozitate nu-i va aduce fericire niciodata!
Tu vorbesti de extreme aici: o fata cuminte si credincioasa cu un satanist sau cu babalici.
Buna!
In primul rand, un alfa nu este opusul unei femei , deci acest lucru pica.
In al doiela rand, da...in unele cazuri oamenii in general (nu doar femeile) isi doresc persoane care sa le completeze, sa aduca acea parte pe care persoanele respective nu o au.
INSA asta este doar la suprafata, toate persoanele care sunt asa, au puncte comune in esenta, chiar si ideea sa fie cu o persoana diferita, este un punct comun de plecare. Doar ca punctele comune nu sunt asa de evidente, insa exista mai mult decat ar crede persoanele respective.
Cat legat de preferintele tale... te-ai cupla cu o persoana care are anumite "calitati si preferinte" preferate de tine (ca pana la urma asta preferi, insa chiar daca o persoana ar fi exact asa cum ai vrea pe baza acestor puncte de suprafata, tot nu ai putea sa stai mult timp intr-o relatie, daca punctele comune din subconstientul tau, nu sunt la fel.
Numai bine! ^_^
In mod normal persoanele opuse total nu prea au cum sa se inteleaga, ca au discutii, pasiuni, gandire, conceptii diferite, din contra, trebuie sa fie destule comune care sa faca si intersectia intre cei doi.
De ex daca-ti place unu mai rau, va fi rau si cu tine in scurt timp! Si? Iti convine? O sa zici "aaaa ce violent e, sau ce insulta".
De ce te atrage asa si de ce pe majoritatea femeilor atrag asa, am mai zis pe aici insa, dar nu e bine.
Trebuie să fi rațională ca să nu sfârșești ca Elodia.
Femeile bătute și omorâte în familie au și ele partea lor de vina: pentru că și-au ales ca partener violența și ca soț, moartea. Și ele nu sunt fără vină, pentru că au cunoscut caracterul bărbaților lor, și totuși s-au lăsat târâte de plăcerile inimilor lor. Dacă mă atrage priza și vreau să bag doua cuie în ea să văd ce se întâmplă, sunt scăpat de consecințe? Nicidecum. Nici neștiința nu mă scutește de pericol.
De ce tocmai satanist? Probabil ca să îți facă de cap, că bine oricum nu atrage cu sine dar nici bine nu îti e. Despre alfa, nu știu ce sa zic, depinde barbat, comportament, atitudini, sau ce te atrage. După alte criterii presupun că oamenii aleg. eu zic spre bine dar, nu șe stie niciodată. S-ar putea ca asa numitul barbat alpa să fie un dobitoc făra recuperare i-ar tu să crezi că este normal, admirându-i stilul în propriile greseli.
Păi dacă ele sunt ω - au nevoie de cineva pe măsură.
Bună alegere, exorcizare sub patrafir cu finalizare orofaringiană, să îți citească din Evanghelie în timpul acesta.
Nebunatici mici, v-ar sta capul numai la crearea unui Boson Higgs în pat.
Acolo să vezi jocuri de putere. Acolo să vezi roleplaying.
Cu ce poziție începe? Vrei sus in Heaven sau jos in Hell?
Eu sunt un baiat finut si tot barbatii infricosatori ma atrag. De ce sa stau cu bleg ca mine? Am fi doi blegi! Ar fi plictisitor.
Cred că se leagă de nevoile noastre de atașament și de cât de mult vrem noi să oferim sau să primim de la cineva. Articolul ăsta explică toată treaba mult mai bine ca mine: https://alomama.ro/tipuri-de-atasament/