| BoBoLiNo92 a întrebat:

Am mai intrebat o data ieri chestia asta. Am incercat sa o uit pe fosta mea prietena dupa o relatie de 2 ani. Tin sa va spun ca nu reusesc sa mi`o scot din minti. Nu stiu ce sa fac parca imi bantuie mintile laughing dati`mi un sfat va rog. Mentionez ca ne-am despartit dintr`o prostie o gluma. Am facut un id cu o amica si am facut o farsa fostei mele prietene. Cum ca o fata se da la mine si e frumoasa ca i am dat eu nr meu d tel si e o fosta prietena d`a mea. Si ea s`a suparat si pe mine si pe amica si a zis ca pune punct. Dintr`o simpla prostie. Va rog ziceti`mi cum pot sa o uit. Ma face sa sufar ff mult. Nu mi`o pot scoate din cap. Tin sa va spun ca nu am inselat`o nici o data si o iubesc ff mult. Dar ea nu vede asta. Eu cred ca are pe altcineva. O sfat? O parere? Mai multi plz sa trag o concluzie.

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Mă, gluma e de prost gust.
Eu nu m-aş despărţi de prietenă dacă mi-ar face aşa ceva dar nu aş fi deloc prietenos.
Şi totuşi, să dea cu piciorul la 2 ani de relaţie pentru asta, mi se pare cam penal.
Ei las' că şi-aşa-s mai multe decât noi! Alta la rând!
Succes!

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Fata nu mai are incredere in tine nici de doi bani! Daca vrei sa lucrezi sa remediezi asta...atunci va mai dura! De altfel, trebuie sa suporti consecintele faptelor tale.Este o vorba in popor:"Buturuga mica rastoarna carul mare". Adica un fleac(din punctul tau de vedere), poate cauza dezastrul! Voi nu mai erati pe aceiasi lungime de unda! N-o cunosti suficient daca ai putut sa faci ceva care s-o raneasca asa de tare! Din pacate poate ca fata nu te mai iubeste! Cauta si tu pe alte orizonturi, alte fete.

| gigiro a răspuns:

Spune-i ca nu ai inselat-o niciodata, nici macar in GAND! Daca nu te crede, esti decis sa mergi in biserica sa juri pe icoana! Spune-i ca ai avut o ratacire de moment, de ai facut farsa aceea, ca intr-un fel ai vrut sa vezi cum reactioneaza. Spune-i ca e cea mai frumoasa faptura de pe pamant, ca nu vrei s-o pierzi, etc. Si fii sigur ca nu are pe nimeni. Dupa doi ani de prietenie, se simte fff tare ranita. Alina-i durerile!

Răspuns utilizator avertizat
| ad3_2816 a răspuns:

Iti zic o cheste nu trebuia sa faci asta pentru ca nu-i prima data can mai incercat...si am cam obosit si eu d jignirile tale

| ad3_2816 a răspuns:

Si sa stii ca te iubesc inca si nu am p nimeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate...laso dracul de treaba is o gramada de fete frumoase pe lumewinking