Mă, gluma e de prost gust.
Eu nu m-aş despărţi de prietenă dacă mi-ar face aşa ceva dar nu aş fi deloc prietenos.
Şi totuşi, să dea cu piciorul la 2 ani de relaţie pentru asta, mi se pare cam penal.
Ei las' că şi-aşa-s mai multe decât noi! Alta la rând!
Succes!
Fata nu mai are incredere in tine nici de doi bani! Daca vrei sa lucrezi sa remediezi asta...atunci va mai dura! De altfel, trebuie sa suporti consecintele faptelor tale.Este o vorba in popor:"Buturuga mica rastoarna carul mare". Adica un fleac(din punctul tau de vedere), poate cauza dezastrul! Voi nu mai erati pe aceiasi lungime de unda! N-o cunosti suficient daca ai putut sa faci ceva care s-o raneasca asa de tare! Din pacate poate ca fata nu te mai iubeste! Cauta si tu pe alte orizonturi, alte fete.
Spune-i ca nu ai inselat-o niciodata, nici macar in GAND! Daca nu te crede, esti decis sa mergi in biserica sa juri pe icoana! Spune-i ca ai avut o ratacire de moment, de ai facut farsa aceea, ca intr-un fel ai vrut sa vezi cum reactioneaza. Spune-i ca e cea mai frumoasa faptura de pe pamant, ca nu vrei s-o pierzi, etc. Si fii sigur ca nu are pe nimeni. Dupa doi ani de prietenie, se simte fff tare ranita. Alina-i durerile!
Iti zic o cheste nu trebuia sa faci asta pentru ca nu-i prima data can mai incercat...si am cam obosit si eu d jignirile tale