| Andreea555555555555 a întrebat:

Am mai multe intrebari.
1) M-am masturbat si simteam o senzatie mare de pipi, cum sa fac sa ajung la orgasm? Sunt foarte stresata in legatura cu asta, stiu ca nu ar trebui dar ma gandesc ca poate am eu ceva de nu reusesc. Bine, sincer nici nu prea am experienta. Senzatia de pipi o mai simteam si cand mi s-a facut sex oral.
2) Cum scap de dispareunie?
3) Oare de ce nu prea imi curge secretie cand ar trebui/ma excit? Atunci, vaginul meu prefera sa fie uscat chiar daca mi se face preludiu.
4) De ce am uneori senzatia de nechef si plictiseala in timpul preludiului?
Parcă nu ma atrage nimic, nu ma excita nimic.
Ma simt foarte prost pentru asta.

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

1. poate că ești capabilă de squirt. Fă treba asta la baie ca să nu ai motiv de îngrijorare și nu te mai opri când simți acea senzație. Vei fi uimită de ceea ce va urma!
2. cu multă voință, dar și prin educație;
3. așa sunt unele fete. De aia s-a inventat lubrifiantul pe bază de apă. Dacă nu folosești prezervative sau jucării din latex, poți folosi de fapt cam orice, chiar și banala cremă de mâini. O să vezi că ajută enorm și pentru a rezolva #2;
4. pentru că nu te umezești suficient încât activitatea să fie una plăcută.
Nu trebuie să te simți prost pentru nimic din cele de mai sus, doar să cauți să le pui la punct.

7 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Mergi la medic.

| Queenz a răspuns:

1) Nu stiu sa iti dau un raspuns concret, dar si eu am senzatia de pipi cand ma masturbez laughing
Cat despre orgasm, uhm. spui ca nu prea ai experienta, citeste, documenteaza-te, sau uita te la un film, de ce nu..mai incearca, si este imposibil sa nu ajungi acolo si sa nu simti placerewinking
Iar intrebarea 3, este in legatura cu cea de la 4.
Nu te mai gandii in alte parti, nu te mai stresa, implica-te in preludiu, gandeste-te numai la placere, relaxeaza-te.
Normal ca nu te exciti daca nu esti relaxata.

| marianaioana123 a răspuns:

Am citit pe google ca si fetele pot ejaculalaughing) si inainte de aceasta ejaculare/acest orgasm pot avea senzatia de pipi, so...e ok, continua si vezi ce se intampla. Sa cauti si pe net despre asta.

| bogdan13513513 a răspuns:

Uuuuu fete rele ne masturbam! Credeam că doar băieții sunt perverși!happy

| fgpnato a răspuns:

Informeazate și tu pe net?

| Paul754880338 a răspuns:

Elibereaza-te de stres prima data, apoi intoarce-te la sex! Invata sa te cunosti mai bine! Nu te grabi! Nu o face doar pentru ca trebuie sau pentru ca ti s-a cerut asta, asteapta sa fii atrasa cu adevarat de partener.