| Iejej a întrebat:

Am mai multe întrebări arhivate in una singura. De ce trag astea la sala dacă tot langa burtosi scunzi ajung? Ce se întâmplă dacă te masturbezi in fata unui polițist? Dar dacă el face in fața ta? E ok sa mănânci 5 pâini pe zi? Credeți că există extratereștri? Cum credeți că a fost creat omul? Oare faza cu bolovanul in Vaida a fost regizata? Cum e posibil ca după ce si-a operat stomacul, Nicolae Guță sa se îngrașe la loc? Exista condotieri politici în Romania?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da si nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Trag pentru ele, nu pentru alții, invidiosule.
2. O să îți taie penisul cu lama.
3. Îi faci poză și o arăți la secție.
4. 5 pâini întregi au vreo 5000 de calorii deci pentru 99.999% din oameni asta inseamnă că te vei îngrășa teribil.
5. Da, e prea mare universul să fim singuri.
6. Personal, cred că Dumnezeu este Creatorul.
7. Foarte posibil, nu mai au audiență ăștia de la TV.
8. Indisciplină alimentară.
9. În ziua de azi, slabe șanse. Săracii sunt doar incompetenți.

| TLF92 a răspuns:

De ce trag astea la sala dacă tot langa burtosi scunzi ajung -> ce p l m ai fumat in primul rand zi si mie, mai ai putin si formulai si la aia de sub 1, 70 inaltime

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

1. Ca asa vor ele.
2. Mai bine nu.
3. Hai sa nu.
4. Nu, insa daca asa vrei tu...
5. Posibil
6. Dumnezeu
7? Nu am nici cea mai mica idee
8. Acea operatie iti micsoreaza stomacul. Practic tu cand mananci il faci sa se 'largeasca', iar acea procedura taie o parte mare din el. Daca mananci din nou mai mult decat e necesar, te ingrasi din nou, iar stomacul tau se mareste iar. Daca faci operatia nu inseamna ca ramai slab toata viata.
9. Din nou, nu am nici cea mai vaga idee...

| DuckDodgers0 a răspuns:

Da

| georgeASAP a răspuns:

Majoritatea intrebarilor au raspunsul da, cea cu Guta..., dar cea cu politistul, te rog sa incerci sa vezi, cea cu omul, ai internet, documenteaza-te