Spune-i daca te iubeste sa te lase asa cum esti.
Daca cineva incearca sa te schimbe gen vedeta ...hmm...da de banuit.
Realizezi că din tot ce ai spus aici, el nu seamănă deloc cu un bărbat care te iubește.
Seamănă mai degrabă cu un bărbat care regretă că e cu tine, și care va renunța la relația voastră imediat ce i se va ivi o oportunitate.
Doar că mai are unele momente de remușcare în care ar încerca să te schimbe în ceea ce ar vrea el.
Cred că e cea mai bună idee să închei relația, pentru că e puțin probabil ca el să poată fi "reparat" iar relația voastră să redevină una normală.
In primul rand nu e iubitul tau si nu esti iubita lui.
Sunteti 2 oameni ce ati hotarat sa traiti impreuna.
Asta ca idee.
Revenind, daca nu aveti copil impreuna sfatul meu este sa inchei relatia cu el.
Are semne de gelozie care in curand vor degenera.
"Nu poti schimba pe cineva doar pentru tine" e un vers dintr-un cantec...
Cum adica sa iti schimbi caracterul?
Este ceva facut in ani si daca nu-i place e liber sa plece!
Stiu ca nu e usor sa inchei un capitol din viata ta insa daca continuui asa vei face prea multe compromisuri pentru nimic pana la urma...
Buna.
Din puncutul meu de vedere, relatie ta este toxica. Avand in vedere ca el nu vrea sa vorbeasca despre problemele lui sau sa isi rezolve comportamentul, este clar ca relatie e pe sfarsite. Tu ai putea direct sa ii spui ca tie nu iti mai convine comportamentul lui. Poti sa ii spui direct ca iti e "rau" fiind cu el, crede-ma fara el probabil iti va fi mai bine, esti doar obisnuita cu el si nu iti dai seama ca iti face rau de fapt aceasta relatie. Odata ce o sa iesi din relatie o sa obsevi niste schimbari la tine in bine, si o sa intelegi ca te trateaza de parca ar fi bipolar.
Mult succes si sanatate, nu este niciodata prea tarziu sa fugi dintr-o relatie toxica si abuziva.
Si mie mi-a dat senzatia de bipolaritate de asta am incercat sa vad daca se reglementează ceva.Mereu ma gândeam ca nu face asta din cauza rautatii ci mai de grabă pentru ca nu stie ce vrea, dar habar nu am.