Timpul trece tineretea se scurge si ti-o irosesti cu baietelul mamei
Ma face sa rad afirmația ta. El e la prima relație, e copilul lui mamica și când am vrut sa mergem la o pensiune la propunerea lui, eu am sugerat sa rămânem și peste noapte și a spus ca nu, ca nu știe ce sa ii spună mamei lui deoarece nu a dormit în viata lui în alta parte. Am fi avut șansa asta dacă făceam facultatea fizic pentru ca eram în alt oraș amândoi dar asa, fiind aici, facultatea fiind online, nu putem face nimic din cauza ca el e copilutul inofensiv a lui mami. Îl suna inclusiv când ieșeam vara afara sa îl întrebe când vine și ce sa ii scoată sa mănânce. Am observat ca nu ii face placere dacă propun sa vina la mine, dacă e puțin mai cald imediat spune ca afara e fain și sa ieșim iar la el nu s-a pus niciodata problema sa mergem deși precizez ca mama lui știe de mine din ziua când am ieșit prima data pentru mereu ii da bani când iesim și ii spune sa aiba grija de mine.
Fiecare isi face timp pentru ceea ce e important pentru el.
Cu asta cred ca ti-am raspuns clar si poti sa stii cat de importanta esti pentru el.
De vorbit, vorbim non stop doar ca virtual... Si eu nu mai pot asa
Atunci ce mai astepti, iesi din hora.
Chiar tu spui ca nu mai poti.
Bolile - stresul sa vorbesc in limbaj medical acceptat - sunt generate de faptul ca ceea ce facem nu este in concordanta cu ceea ce simtim.
Si nu esti nici fericita. Ce mai astepti?
Nu poți sa i interzici sa mai meargă la sala. Cred ca pe tine nu te deranjeaza neaparat ca merge la sala cred ca ai niște frustrări legate de asta. E posibil poate sa nu ți acorde atâta timp când el e la sala și de asta te deranjeaza.
Treaba cu venitul acasă e oarecum de înțeles. Cred ca el nu vede treaba atât de serioasa dacă nu vrea sa te prezinte părinților sau pur și simplu nu pune accent pe asta. Lucrurile astea trebuie sa le discuți cu el.
Sa i spun bai uite ma deranjeaza asta asta și asta.
Ma deranjează ca sala e prioritara și eu nu. Ma deranjează ca el crede ca o relație se poate tine virtual și nu se agita sa ne întâlnim. Eu nu ii interzic nimic dar mi se pare normal sa stam împreună și sa ma cunoască și părinții lui pentru ei știu de mine dar nu m-a invitat el niciodată la ei
Te inteleg, sa știi, vorbește cu el și spune i ca toate astea, mai ales treaba cu relația online. Intr-adevăr o relație nu se tine online.
Oare nu e exagerat sa spun eu de prezentatul părinților? De asta nu i-am spus pana acum pentru ca mi se pare ca nu e dreptul meu sa ii spun asta... Imi e foarte rușine sa ii zic eu sa ma ducă acasă
Nu i spui nimic de prezentările părinților. Când mai vine vorba de ieșit ii poți spune ca puteți merge și la el. Și dacă chiar vrei sa i cunosti părinții poți sa i spui "mi ar plăcea sa o cunosc pe mama ta" atunci când vine vorba de familia lui. Nu trebuie sa i le spui direct. Doar sa i dai de înțeles ce vrei.
E foarte frumos ca ai reusit sa-l prezinti parintilor tai, dar probabil el nu este inca pregatit pentru a te prezenta parintilor lui, este ceva normal, probabil este emtionat si considera ca este un pas important pe care vrea sa-l faca cu grija. Legat de intalniri, incearcati sa gasiti zile in care puteti iesi amandoi, poate este indisponibil in momentele in care vrei tu sau ca tot ai spus de sala, iti poti lua si tu un abonament si sa faci exercitii alaturi de el.Ar fi benefic pentru relatie. Tot legat de sala, daca el are un hobby, nu inteleg de ce ai vrea sa-i interzici asta, nu mi se pare corect, poate prietenul tau doreste sa se mentina in forma si sa fie sanatos.
Ma deranjează ca pentru asta are mereu timp și chef iar când e vorba de mine, nimic. Și eu am hobby uri dar nu sunt mai importante decât iubitul meu. Și m-am saturat sa ies prin frig și sa îngheț la sucuri. Mi se pare frumos și de bun simt după aproape 8 luni sa venim unul la celalalt acasă și sa ne vedem mai mult de o zi pe săptămână... Zic și eu, la 23 de ani
Faptul ca ai spus si varsta, asta cam schimba situatia, s-ar putea sa fie un mama boy care este speriat de chestiile serioase si nu considera ca relatia trebuie sa devina asa ampla, iti sugerez sa discuti cu el si sa afli motivul din spatele chestiilor pe care le face, iar daca nu reusesti sa rezolvi, trebuie sa-i spui ca e momentul sa plece. Asta tine doar de tine, doar sa fi ok si sa ai grija de tine si de ceea ce crezi este important pentru tine.
Eu nu pot înțelege cum de la vârsta asta sa nu poți petrece o noapte undeva pentru ca nu știe ce sa ii spună mamei lui fiindcă el nu a dormit niciodata la altcineva (asa a spus el).e genul care nu discuta, îmi e groaza sa abordez iarăși subiectul, nu voi afla mare lucru
Frica de responsabilitate se numeste ceea ce face el. E un cuvant prea greu pentru unii.
Asa este... Și îmi este frica ca ne vom despărți dacă ii voi spune lucrurile acestea. În special ca nici nu simt ca pot și e dreptul meu sa ma autoinvit sa o cunosc pe mama lui. Efectiv nu știu ce anume ai în ce mod sa ii spun
Am o amica ce a patit cam la fel, doar ca ea i-a spus direct de ce nu i-a intalnit parintii pana acum si tipul i-a spus ca nu e ok, ca e prea devreme si apoi dupa un an tot asa era vorba si ea cam l-a lasat.