Te inteleg, oarecum trec si eu prin ce treci si tu.Si da e chiar foarte dureros sa stii ca e posibil sa ramai blocat in iubirea aia toata viata, si sa ai impresia ca n-o sa poti uita niciodata persoana.
Pai nu stiu ce as putea sa zic, de vorbit ai vorbit cu ea, deci tu ai facut tot ce se putea face, schimbarea ar trebui sa vina de la ea.Depinde de sentimentele ei, depinde daca astea se vor schimba. Tu tot incerci sa gasesti raspunsuri la ce mai poti sa faci sau ce ai mai putea.Asta e chestia, ca nu prea mai ai ce! Totul trebuie sa vina de la sine, de la ea! Si da, e adevarat e dureros. Tind sa cred mereu ca indiferenta doare, pentru ca asa e, e greu sa-i arati la un moment dat indiferenta ta, dar poate atunci cand va vedea cum e, o va durea si poate cine stie, va avea nevoie de tine in calitate de altceva! Bafta :-s
Spune-i si ei ce ne-ai spus noua aici. Daca nu ii poti spune in fata, scrie pe o hartie tot ce simti pentru ea si da-il ei in mana. Apoi asteapta sa vezi reactia ei. Chiar daca ii dezvalui sentimentele si ea nu simte nimic pentru tine, fii alaturi de ea in continuare(ca amic), poate la un moment dat se va indragosti si ea de tine. E inca mica fara, aveti tot timpul! Succes!
Am spus. stie, i'am zis, aproape exact acelasi lucru. Pot vb orice cu ea, ma simt bine cand sunt cu ea. e de'o varsta cu mine, nu'i chiar asa mica
Sfatul meu: sterge orice urma care iti aduce aminte de ea. Numar de telefon, id de mes, tot tot.
Nu o mai cauta stiu ca dorinta e mare sa o vezi, sa ii auzi vocea, dar iti faci rau.
Daca ea stie ceea ce simti pentru ea si tot nu ia atitudine, inseamna ca nu e pentru tine, Asta e viata: urcusuri si coborasuri, dorinte, vise, sperante-tristete, suferinta, dezamagire.
Daca mai continui sa o cauti, continui sa te faci pe tine sa suferi.
Tu decizi pentru tine, gandeste-te daca totusi merita fata aceea atata suferinta?
Sper sa dispara iubirea pentru ea cat mai repede, succes!
Nu credeam ca e asa de nasol, pe bune. Daca imi spunea altcineva, ziceam ca vorbeste baliverne. Da' eu nu inteleg de ce nu a vrut niciodata sa'mi dea macar o sansa, ca doar nu's oratania pamantului sau asa ceva., nu m-am purtat nicioadata rau cu ea, am ajutat'o. nu stiu ce sa fac, macar sa nu ma mai gandesc la ea...
beausingurlamasamea întreabă: