anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mai pus aceasta intrebare, dar o mai pun odata.

La barn buddy sunt tot felul de decoratiuni. De unde le cumpar? Nu le-am gasit la magazin in rubrica decoratiuni. Mentionez ca sunt la nivelul 104. Ce sa fac? Cum fac rost de ele? Chiar ma enerveaza unii vecini care au si se lauda. Va roooooog, cat mai repede. Dau funda pentru cel mai explicit raspuns si pentru restul raspunsurilor, vot. Chiar imi doresc acele decoratiuni! Sorry de categorie!happyhappy

Răspuns Câştigător
| Lacoste a răspuns:

Buna.Decoratiunile alea (cos cu mere,iepuras,fantana,case speciale etc) apar cu anumite ocazii (halloween,craciun,valentine`s day,primavara, paste etc) si dispar in maxim o luna, adica ele nu mai pot fi cumparate.Asteapta alta ocazie de genul si o sa apara altele pe care le poti lua doar cu credite.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna,fi foarte arenta.deci,cand dai pe shop,iti apare ce sa alegi (sus),si scrie:crops,flowers,animals,extras si apoi pe care trebuie sa dai u este decorations,dai pe ea,si vezi acolo,primele sunt hambare, apoi decoratiuni si apoi benare. sper ca te-am ajutat, app eu am lvl 132

| ioanix a răspuns:

Poi te duci la joc, si in dreapta sus ai magazin. Intri acolo, iar pe urma la ultima imagine, cea in care apare o tablita, iar pe urma iti alegi o decoratiune de acolowinking. Succes.
funditabatting eyelashes