Pai...eu cred ca nu este chiar ok sa t5e duci asa la el si sa ii spui direct "te plac"! poate baiatul nu are nici o treaba cu asta, poate nu te place, nu il interesezi, poate are prietena, poate crede ca glumesti...si daca tot faceti sportul impreuna, cred ca ar fi mai usor sa faci rost de id lui, pune pe un coleg, sau cere-i-l unei colege de-a lui, sau mai bine unui coleg ca fetele sunt cam invidioase.si nu trebuie sa iti pese daca prietenei tale ii place.
Dupa ora de sport intra in vb cu el. spune. i ceva despre exercitiile pe care le.ati facut in ziua respectiva, sau daca joci voley, fotbal etc cu el loveste. l cu mingea ( bineinteles nu tare, asa din greseala) ca sa ai un motiv sa intrii in vb cu el, cerandu. ti scuze si dupa aia ii spui ca il placi. e mai bine sa ii spui tu, decat sa trimiti pe altii..." smile, kiss"
Fa chestia cu biletelele
si scrie-i:Te astept dupa ore in fata scolii sau unde vrei tuDu-te dar fara sa te observe din prima sa isi dea seama ca tu esti si dupa du-te la el si spune-i ca il placi si ca tu ii trimiteai biletsele si vezi si tu ce zice dupa
la mine a mers
bafta>
Trecand peste stilul tau de intrebare tip hi5 si messenger.
in loc sa te feresti de el mai bine iai arata ca il place si iai zice in fata.baietii de obicei apreciaza asta
Eu i-as spun e direct(pentru.ca sunt mai directa). Dar uh vad ca ti cont si de parerile altora.(nu mai afce asta). Du-te la el, fa gesturi femeiesti(sexy) pe langa el si poate ii sari in ochi si vine singur la uh, daca nu du-te uh si spune-i direct.