Din ce am inteles eu ea ar vrea sa-i spui adevarul pentru ca are o oarecare simpatie fata de tine. Incearca sa fii subtil si sincer cu ea dar fara sa o "bruschezi" (sa ii spui direct). Bafta
Invatati in primul rand sa va exprimati corect, adica Intrebare voastra adresata noua trebuie sa fir formulata in urmatorul fel, 1 Intrebarea legata de categorie, 2 intrebarea voastra sa se bazeze pe o intamplare prin care vreti sa treceti, sau sa va ajutam noi sa gasti o solutie.
3 trebuie sa abvei o baza, un rost, nu intrebare pusa ala bala, in care din 10 cuvinte 11 sunt prosti, intelegi? intrebarea ta nu are nici un inteles, Vrei sa fii cu ea, sau voi doi va iubiti dar nu siti cum sa vi-o aratati ca nu am inteles, ai putea sa mai formulezi odata intrebarea, dar de data asta sa fie usor de inteles. TPU incearca sa va ajute in legatura cu probleme voastre, dar pentru asta este nevoie ca intrebarile voastre sa aibve un inteles.
Mai pe scurt, vrea sa fie cu tine! Maine la scoala du-te la ea, spune-i ca o iubesti si sarut-o! Simplu!
linarkfts întreabă: