| cr33pygirl a întrebat:

[Am mai pus intrebarea asta o data...dar mai am nevoie de niste pareri]
Bunabig grin. Sper sa aveti rabdare sa imi cititi intrebarea si daca am greseli de gramatica va rog sa ma scuzatibig grin

Deci : Sa incep cu inceputullaughing:Cunosc un tip.E mai mic ca mine cu cateva luni.[Nu imi pasa de asta].Il cunosc de vreo 3 luni.Si pe parcurs am devenit prieteni..destul de buni zic eu.Imi povesteste orice chestie.Si e genu ala de baiat care, daca sta mai mult pe langa tine iti citeste orice gest[Buun, asta nu e bine mereulaughing]Si acum cateva seri ma intreaba el asa din senin:"Hai sa iti pun o intrebare:Ti'a placut de mine inainte, nu'i asa:*?"Si eu am ramas:":O"Si pentru un moment am evitat raspunsu. Apoi a mai intrebat o data si am zis da:d.Acum vorbim la fel ca inainte.Am si iesit si vineri cu el si cu inca 2 amici.Mi s-a parut ca s-a purtat altfel.Adica mai apropiat de mine.+plus ca el a avut prietena pana ieri.Si astazi seara mi-am luat inima in dinti si l'am intrebat daca vrea sa iesim.Si a zis ca nu raspunde acum ca are o stare nasoala si ca sa il mai intreb mainelaughing.Bun! Poate o sa iesim.:d.Voi ce credeti despre asta? Daca o sa iesim ce ar trebui sa facbig grin?[Ahhh da inca un detaliu:lui ii place de o alta colega de'a mea si nu stiu cand o sa ii treaca]Ce ar trebui sa fac cand iesim si ce credeti despre el, adica cum se comportahappy.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Ozdogan a răspuns:

Incearca sa fii seducatoare smug. Atrage-l, fa-l sa rada dar nu intrece masura pentru ca te va crede nebuna.
Fii tu si vorbeste cu el ca si cum ai vorbi cu el pe mess thinking Spune-i ceea ce simti pentru el, zi-i adevarul.Eu cred ca si el te place dar nu vrea sa ti-o zica.Cred ca va accepta sa iesiti doar voi 2.Se va purta normal.De ce nu s-ar purta normal? Bafta! Fundita?puppy dog eyes