| rikkimady16 a întrebat:

Am mai pus odata intrebare dar unii s-au apucat sa se certe si eu tot nnu am prea inteles asa ca mai postez odata big grin

Buna, am 16 ani. Vreau sa va intreb daca te doare atunci cand te dezvirginezi(sunt fata). Daca prietenul meu e virgin inseamna ca o sa ma doara mai tare pentru ca nu stie ce sa faca? :d dau funda daca imi explicati cat mai bine cum te doare sau ce simti si pe o scara de la 1 la 10 cat de tare doare...mersi anticipat :*

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Tu ai putea sa-mi spui, daca merg la dentist sa-mi scot o masea, si sunt primul pacient al stomatologului, cat de tare ma va durea pe o scara de 1 la 10?
Si-ti promit si funda,daca imi poti explica cat mai bine cum ma doare sau ce simt!
Vezi?
Asta e intrebarea ta!
Suntem destui aici care am facut sex,avem si copii,poate mai mari decat tine...
Eu pot sa-ti spun doar un lucru.
Pot intelege teama fireasca si emotia unei fete in fata acestui fapt,dar atat timp cat exista frica,gandul la durere sau panica la ideea de durere,fata NU e pregatita pentru pasul asta.
Asa ca, desi as putea sa-ti raspund indiferenta la intrebarea ta, te sfatuiesc totusi sa amani sa faci sex, sa-ti gasesti un baiat pe care sa-l iubesti nebuneste si caruia sa-ti doresti sa te dai, fara sa-ti mai pese de vreo durere!
Nu-ti imagina ca vei castiga ceva incepandu-ti viata sexuala...in afara multor probleme in plus!
Poate intelegi ce ti-am scris.happy

9 răspunsuri:
| memonelxd a răspuns:

De pe o scara de la 1 la 10 doare de 3.5 media semestrialalaughing sper ca no sa ramai repetenta laughing bafta in semestrul 2 laughing

| Azµre a răspuns:

1) Depinde de femeie, atâta timp cât este excitată durerea va fi minimă. Dacă nu este excitată va fi maximă.
2) Depinde de tipul himenului
3) Un băiat virgin, care nu a făcut sex este mult mai grijuliu decât unul care practică des.

| Keith a răspuns:

Doare foarte rau la o fata, cel putin asa m-a durut pe mine cand m-am dezvirginat, baiatul cand e virgin si o face pentru prima data il doare foarte putin sau s-ar putea sa nu il doara deloc.Nu conteaza daca baiatul e virgin sau nu, oricat de bland te-ar lua baiatul tot nu scapi de durere.Bafta si sper ca nu te-am speriat dar asta e adevarul.

Răspuns utilizator avertizat
| allison20 a răspuns:

Unele fete nu mai pot de durere, poate nici nu li se rupe himenul prima oara, numai a treia oara (de exemplu). Pe mine sincer nu prea m-a durut, prietenul meu a fost finut si a zis ca daca nu ma simt bine sau durerea e prea mare se opreste. La dezvirginare iti va curge sange, insa nici asta nu e o regula ca si durerea. Eu iti zic ca pe o scara de la 1 la 10 e un 6.

| xJustJuss a răspuns:

10 laughing

| MeandYou123 a răspuns:

Doare,este normal....Ar trebuie sa te interesezi, si tu si el.

| Anastasya01 a răspuns:

Sunt unele persoane care simt durere insa sunt altele care nu simt nimic.Totul depinde de persoana)