Tu ai putea sa-mi spui, daca merg la dentist sa-mi scot o masea, si sunt primul pacient al stomatologului, cat de tare ma va durea pe o scara de 1 la 10?
Si-ti promit si funda,daca imi poti explica cat mai bine cum ma doare sau ce simt!
Vezi?
Asta e intrebarea ta!
Suntem destui aici care am facut sex,avem si copii,poate mai mari decat tine...
Eu pot sa-ti spun doar un lucru.
Pot intelege teama fireasca si emotia unei fete in fata acestui fapt,dar atat timp cat exista frica,gandul la durere sau panica la ideea de durere,fata NU e pregatita pentru pasul asta.
Asa ca, desi as putea sa-ti raspund indiferenta la intrebarea ta, te sfatuiesc totusi sa amani sa faci sex, sa-ti gasesti un baiat pe care sa-l iubesti nebuneste si caruia sa-ti doresti sa te dai, fara sa-ti mai pese de vreo durere!
Nu-ti imagina ca vei castiga ceva incepandu-ti viata sexuala...in afara multor probleme in plus!
Poate intelegi ce ti-am scris.
De pe o scara de la 1 la 10 doare de 3.5 media semestriala sper ca no sa ramai repetenta bafta in semestrul 2
1) Depinde de femeie, atâta timp cât este excitată durerea va fi minimă. Dacă nu este excitată va fi maximă.
2) Depinde de tipul himenului
3) Un băiat virgin, care nu a făcut sex este mult mai grijuliu decât unul care practică des.
Doare foarte rau la o fata, cel putin asa m-a durut pe mine cand m-am dezvirginat, baiatul cand e virgin si o face pentru prima data il doare foarte putin sau s-ar putea sa nu il doara deloc.Nu conteaza daca baiatul e virgin sau nu, oricat de bland te-ar lua baiatul tot nu scapi de durere.Bafta si sper ca nu te-am speriat dar asta e adevarul.
Unele fete nu mai pot de durere, poate nici nu li se rupe himenul prima oara, numai a treia oara (de exemplu). Pe mine sincer nu prea m-a durut, prietenul meu a fost finut si a zis ca daca nu ma simt bine sau durerea e prea mare se opreste. La dezvirginare iti va curge sange, insa nici asta nu e o regula ca si durerea. Eu iti zic ca pe o scara de la 1 la 10 e un 6.
Sunt unele persoane care simt durere insa sunt altele care nu simt nimic.Totul depinde de persoana)
anonim_4396 întreabă: