Nu ai cum sa fii insarcinata in perioada nefertila, pentru ca sexul cu 3 zile inainte de menstra, iti spune clar ca erai in perioada nefertila.
Ca sa ramai gravida, trebuie sa faci sex in mijlocul perioadei dintre 2 cicluri menstruale, ca atunci se produce ovulatia si atunci ai perioada fertila!
Nu rămâi gravidă cu una, cu două! Încercați în continuare, faceți sex zilnic, în special în perioada fertilă, dar nu numai.
Dacă nici după un an de zile nu se întâmplă nimic, e cazul să consultați (amândoi) un medic.
Daca deja ti-a venit ce sa mai ai, deci nai nimic. Pune si faceti sex asa in fiecare zi sau macar la 2 zile faci si sport cu ocazia asta.Nu ai spus cum ai ciclu daca il ai regulat sau nu. Daca ai ciclu neregulat bagi sex la greu nu ai cum sti perioade in cazu asta deci faci gimnastica sexuala ca e buna face bine oricum Deci parerea mea daca deja esti la menstruaitie este ca n-ai cum sa ramii.Adica cei aia menstruatie? Odata ce ovulu a fost fecundat gata cel putin eu asa stiu s-a inchis pravalia, menstruatie este despreinderea mucoasei uterului si pregatirea pentru un nou ovul, deci daca sar desprrinde ceva sar duce de suflet ovulu ala.Si ai facut sex de 3 ori si deja vrei sa ramii naspa baga acolo munca la greu.Deci spor la treaba
Buna. Celebra vorba..cu rabdarea treci si marea, cu siguranta o stii! Eu spun sa apelezi la ea. Mai asteapta putin timp. testul de sarcina iti confirma mult mai bine decat o poate face oricine altcineva.