Era un barbat in toata regula, nu baiat. Putea sa zica un ''Buna'' pe net urmatoarea zi daca era interesat, dar nu era. Si nici eu.
Atunci de ce mai dai importanță?
Dacă nici tu nu ești interesată să vorbești cu el atunci lasă lucrurile așa cum sunt.
Eram doar curioasa
Câti drecu ani ai 14? De te joci dea inabordabila.
"Intrebarea ESTE: daca nu a simtit atractie sau dorinta de a ma cunoaste in continuare, de ce a mai tinut cont de acest detaliu? "
Esti penibila Dacã tu crezi ca un barbat incepe sa umble dupã tine, ti-a oferit o intalnire tu trebuie sa incerci sa-l cunosti in continuare daca ai ceva de impartit cu el. Doar nu te astepti sa inceapa el om matur la cap sa te invite la 10 intalniri pentru a-ti aratã ca e interesat de tine. Nu esti tu Regina plii.
Daca îți pasa atat de mult de el, scrie-i.Nu pune întrebări tampite aici.Nu-ți face scenarii absurde.
Si nu-mi zi ca nu îți pasa, ca altfel nu-ți puneai singura atâtea întrebări.
Mi-a starnit curiozitatea acest gest inutil de a intreba pe net o persoana de ce nu te-a salutat intuneric , stiind ca evident persoana respectiva nu observase. Si asta exact dupa o intalnire cu un final clar.
Evident nu observase? Dar l-ai observat si poate n-ai fost atat de subtile pe cât crezi.
A vazut ca nu m-am uitat la el, am scris acolo ca vorbeam la telefon. Gesticulam, eram in febra unei discutii, eu il vazusem pentru o secunda fara sa intorc capul spre el...
Gesticulai? Interesant.
Tu nu poti sa te porti frumos cu o persoana daca nu are pareri identice cu ale tale?
Tocmai, unde am scris ca m-am purtat urat? Doar mi-am expus punctul de vedere intr-un mod asertiv, fara sa vreau sa schimb parerea nimanui.
Reiese din faptul ca ati terminat-o bosumflati ca niste copii.
Pai el era bosumflatul Din moment ce m-a si jignit gratuit intrebandu-ma ironic daca sunt psd-ista, desi eu nu dadusem de inteles absolut deloc asta. Parea deranjat si dezamagit. Asta e... cand nu avem putere de intelegere sau dorinta de a-l intelege cu adevarat pe omul respectiv.