| Beibii a întrebat:

Am mai vazut urmatoarea intrebare de N ori, dar raspunsurile sunt aceleasi, si mai exact, cam false.Deci, fetelor, la ce va uitati prima data la un baiat? - Recunoasteti ca nu va uitati la suflet, si nici n-ati facut-o vreodata. Va uitati la situatia materiala; cum este imbracat. Sau nu e adevarat ce-am spus? Orice om are suflet bun, chiar daca vrea sa para cel mai dur. Recunoasteti ca atunci cand sunteti cu o prietena si vedeti un baiat, prima parere este: uite cum arata, doamne, uite cu ce e imbracat! Sau nu am dreptate din nou? O sa incep eu prima, si am sa va spun la ce ma uit prima data. Prima data ma uit la mine, cat sunt de perfecta sau nu, si apoi la perfectiunea sau defectele lui. Nu pot sa spun ca nu ma uit la cum e imbracat, pentru ca de fapt fac asta. Si trebuie sa recunosc, ca ma uit si la fata, pentru ca urasc cosurile. Dar zic ca totusi conteaza si felul in care se comporta. Degeaba se imbraca numai de la Zara, daca vorbeste cu o fata ca si cum ar vorbi cu cei din anturaj. Asa ca, nu incepeti sa spuneti ca va uitati la suflet, pentru ca in ziua de azi nu prea mai sunt astfel de persoane cu capul pe umeri, si imi pare rau sa recunosc, dar nu ma mai incadrez de mult in acea categorie, deci spuenti sincer, ce va atrage sau ce va face sa respingeti un baiat?

16 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mey, Nikita, dar cine te-a suparat atata?!

1.Renunta la acuzatii ca habar n-ai tu de parerile si gusturile mele si ale altor 6 miliarde de oameni!

2.Mai intai ma uit la cum arata ca doar nu sunt oarba.Nu vezi un tip pe strada, inchizi ochii, si te bagi in seama cu el ca sa vezi ce personalitate are! O iei pe campii cu asta!
Fizicul e primul pe care il observi la cineva! Apoi, dupa ce deveniti prieteni, iubiti, ajungi sa il cunosti cu adevarat!

3.Nu sunt deloc materialista.Nu ma intretine prietenul, nu ma plimba la multe si la mare cu masina, nu mi-a facut cadouri de zeci de euro, etc.

4.Generalizezi ca babele de pe santz!

| Razvan a răspuns:

Sa vedemthinking
Imi ajunge o singura privire, de maxim 3 secunde ca sa-l analizez fizic si sa vad daca merita sau nu o doua "revizie"
Il clasez pe loc drept:amic sau posibil iubit si niciodata nu am gresit pana acumoh go on
Daca l-am clasat ca amic, vorbesc cu ele chestii banale
Daca l-am clasat ca posibil iubit, ma intreseaza trecutul, prezentul si de ce nu, viitorul lui.Bine,acest fapt necesita timp si conditii propice de dezvoltare a relatieilaughing

| Anca a răspuns:

Bineinteles ca ma uit la cum arata, la cum e imbracat, la cat de ingrijit e. Prima data il aleg dupa fizic ( dintre altii ), mai apoi hotarasc daca il pastrez ( in functie de ce are in cap ).

| Mao a răspuns:

Sincer, da. Ma uit pe strada cu prietenele mele la cum e parul, si ce culoare au ochii (imi pot da seama). Dar niciodata nu am placut un baiat pentru modul in care arata! Primul meu prieten (iubit ) adevarat l-am gasit intr-un baiat la care nu am crezut ca ma voi uita vreodata. Nu era cel mai frumos, si era chiar mai scund decat mine. Era romantic, amuzant, de incredere, ma puteam baza pe el. Si apoi am inceput sa observ look-ul. Avea niste ochi superbi, aproape negri, mari, m-am indragostit de ei. Si apoi parul, mai lungut. Mainile fine. Zambetul...
Daca vreau distractie, atunci da, ma uit la aspect. Insa, daca vreau ceva serios, este pentru personalitate.

| BubuLina999 a răspuns:

Decieu ca fata ma uit prima si prima data la ochi...si nu stiu dc dar asta ma atrage la inceput cel putin imi atrage atentia. apoi ma uit asa cum arata si foarte important cum vorbeste cum se manifesta el ca om. ca daca e frumos si e badaran, nu stie sa se comporte cu fetele sau nu e respectuor clar uit si de ochi si de simpatic daca e.

intr.adevar fetele se uita la aspect prima data, nu neg asta. pot sa zic ca si eu ma uit cum arata daca este ingrijit dar nu conteaza extraordinar de mult.mai mult ma ghidez dupa cum vorbeste si cum e el ca om ...si sa nu uit de ochilaughing

| BubuLina999 a răspuns:

Eu acum am fost sincera si apreciez ca si oamenii din jurul meu sa fie la fel...

| Lacoste a răspuns:

Daca tu te consideri materialista si spui ca te uiti mai intai la felul cum e imbracat si la aspectul lui e problema ta, dar asta nu inseamna ca toata lumea e ca tine.nu uita ca fiecare are principiile lui, modul lui de a gandi.Si normal ca atunci cand vad o persoana ma uit la fizicul lui ca doar nu-s paranormala sa-i pot vedea sufletul din prima. tu confunzi doua lucruri:una e sa te uiti la un baiat pentru prima data si sa-i analizezi aspectul fizic si alta e sa fii materialista.
Si vorba lui I'mPerfect(a)!-generalizezi ca o baba.

| evelynne a răspuns:

Adv. ce-ai zishappy. Prima oara ne uitam la fizic, apoi la restul'. Daca nu ar avea un fizic placut degeaba are suflet bun ca nu prea merge. In primul' rand eu ma uit la ochii lui, la felul lui de'a fi, ce masina are (daca o are), cu ce se ocupa, cum se imbraca, stilului lui, gusturile si mai ales cum se poarta cu minehappy

| Irinna a răspuns:

Eu una prima data ma uit la ochii(nu stiu de ce, dar asa fac mereu). un baiat te atrage(nu vb numa pentru mine) atunci cand este cat de cat ingrijit, simpatic si stie sa vorbeasca. mie una nu-mi place la un baiat sa fie prea ingrijit(epilat, pensat.etc) si/sau sa minta.

| emilia a răspuns:

Inca din timpurile vechi, mindrutele se uitau la flacaiii inalti, frumosi, bine-facuti.
E firesc ca atunci cind intilnesti pe cineva sa te uiti la aspectul fizic.
Dupa ce va cunoasteti, va intereseaza caracterul, inclusiv inteligenta, anturajul in care se afla etc.
Pe mine ma atrage in primul rind la o persoana (indiferent de sex) sa fie curata, modest-imbracata, optimista neaparat si placuta.
Cit despre respingere urasc gesturile neadecvate, mirosul urit, pesimismul si comportamentul, inclusiv gradul de inteligenta.
Poate sa fie prost, dar sa se ia dupa altii si sa devina cineva placut.
Astea-s preferintele mele in functie de ce mi-ai cerut.
In general, nu cataloghez oamenii dupa anumite criterii.
Pur si simplu ii abordez sau ii ignor. Uneori e suficient sa vad moaca unuia/uneia sau atitudinea respectivului fata de mine si imi dau seama.
Multa bafta in continuare *!

| EsarfaRozZ a răspuns:

Nu pot zice ca ma uit la bani, sau la cate haine de firma are baiatul respectiv. Bineinteles ca este important cum se prezinta, cum este imbracat, nu zic sa fie cu haine de firma, pentru ca nu toata lumea isi permite acest lucru. Dar nici sa arunce 2 haine care i vin la mana. Imi place un baiat sa aive stil, personalitate. Prima oara ma uit la un baiat la ochi, si ma atrage felul cum vb cu mine. Nu sunt materialista, si nu ma uit la cati bani are. Doar nu ma casatoresc cu ellaughing)

Deci...big grin

Concluzia: cel mai mult ma atrage la un baiat cum vorbeste cu o fata, cum o abordeazabig grin

| Roberta00 a răspuns:

Ma uit la cat de ingrijit este, la ochii lui, la comportament, la cum priveste oamenii, mai degraba fetele, nu ma uit la scula in nicun caaz!

| Roberta00 a răspuns:

Am uitat sa spunbig grinaca nu exista atractie intre noi, nu exista nimic

| roxymaria a răspuns:

Biatul meu ideal ar arata cam asa: sa fie inalt, sa arata bine, imbracamintea, descurcaret.
Deci eu inalta sunt, incerc sa`mi mentin silueta in fiecare zi fac miscare 1 ora minim, dau aporape toti banii pe haine in schimb nu invat f bine dar ma descurc si asta e importanthappy
Ma respinge la un baiat : cosurile, tipul de baiat cocalar, VICIILE!

| Ralucca a răspuns:

MAi eu nu inteleg de ce ai pus intrebarea asta. daca tot ai zis atata ca. u cunosti toate fetelestraight face...eu ma uit la cum arata... daca e inalt.sa nu fie prea gras.nu ma int cu ce se imbraca dar daca are un suflet bun.si daca vorbeste frumos cu o fata. e genu` de baiat pe care ar trebui sa il ai ca prietenhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici pana in prezent nu s-a inteles chestia asta cu fizicul.Normal ca adanc in subconstient preferi fizicul pe primul plan. Ce faci atunci cand vezi un tip, ii pui in fata un test IQ Raven ca sa vezi cat obtine? Normal ca nu...Am vazut ca a-ti mentionat de cosuri...pai ca sa le tratezi iti trebuie BANI.Trec de la sine dar si timpul trece, asa ca, cum da-ti tot la bani ajungeti, pentru ca si esteticu se intretine numai cu bani!