Esi a fost bun?
scz.nu patesti nimic, nu iti face griji.eu am inghitit pamant de flori!
O sa-ti creasca blana, din fund o sa-ti iasa o coada de toata frumusetea si o sa faci ham ham...glumesc,nu o sa patesti nimic, probabil o indigestie daca ai mancat mult
Uitati-va si voi cum fac oamenii economii pe timp de crizabravo tiepe langa faptul ca de maine vei incepe sa latri cred ca vei roade si toata incaltaminteace-ti veni sa dai pe gat o conserva cu mancare pentru caini...batea vantul in frigider?
I grav creca o sa incepi sa latri)))
Si acum serios nare nimic poti sa continui si cu mancare de pisici si daca nu-ti place vezi ceva de papagali am auzit ca is mai bune ca semintele)
O să devi câine roşu, adică dinamovist, sau cred că deja esti, altfel nu mâncai...
Nu patesti niiimiiik
stai fara stres? app e buna? nu d alta da as incerca si eu
Doamne esti cel mai tare Si eu am vrut sa incerc da n-am caine. Ce sa patesti? E doar carne ce o mananca si omul nu e nimic O fost buna, ma? Sa-mi zici daca ti-a facut parul mai lucios si ai multa enrgie
Nu ma ros curiozitatea niciodata atat de mult incat sa pap pedigree.hmmm...poate ar trebui sa incerc avand in vedere faptul ca luli(cutzu meu) adora mancarea asta. zi-mi si mie de curiozitate ce gust are?
Nu, doar o sa iti straluceasca blana in caz ca te transformi in caine, te adopt eu!
Am crezut ca o sa treaca aceasta criza dar sa maninci ce maninca si cainii inseamna ca e grav chiar si din curiozitate dar ce sa zic poate faci antrenament pentru tehnici de supravietuire nu se stie niciodata insa de patit nu patesti nimic chiar vrei sa stii din ce este produsa acea mincare? oase de pui si tot ce tine de oase batute bine la o masina speciale conservate si ceva miroase cam atit in rest nu e mare lucru asa ca nu mori
Nu.nu patesti nimic(nu cred ca te-ai pus sa mananci toata conserva)
)
E ciudat ca ai mancat, e ciudat Poate ai fost curioasa
Important e ca nu patesti nimic
Sper sa nu te tenteze si mancarea pisicii
Si sora mea a mancat si nu a patit nimic. Vezi poate ti se face parul mai matasos .
Bai copile mai ziceai d e mine da uh de ce scrii la dragoste & sex nu e categoria lol ce tare sa mananci mancare de caini
nu
si eu am mancat mai demuuuult whiskas
as mai manca...mai ales ca imi place cum miroase mancarea pentru caini si pisici
Intrebarea este: Dc ai mancat?
Oricum, nu vei patii nimic, poate doar sa o ia organisumul tau putin razna, asta in cazul in acre ai mancat mult, dar daca ai mancat putin nu se va intampla nimic.
Dar, sa stii ca acea conserva este facuta din carne, nu prea ai ce patii
Stai linistit/a