Pai simplu ii spui de fratele tau si ca nu ti s`a parut chiar atat d important sa-i spui sau ca ai uitat. tinand cont ca e frate vitreg si va vedeti mai rar[din cate ai sp]. Explica`i ca te-a vazut pr lui si ceea ce a zis, daca te iubeste nu se va supara pentru un lucru asa banal
Ms pentru funda sa speram ca micuTsul meu sfat te va ajuta si pr tau nu se va supara.
Bft s te pup:*
Il lasi sa-i spuna ala ca dk te apuci u sa spui ar parea ca ai ceva de ascuns, asa iy spui ca iti era rusine sa-i spui ca ai un frate vitreg si asa poti sa le faci cunostinta.bafta
Daniela... nu e vrajeala. decat ai comenta mai bien tziai vedea de viata ta eu nu inteleg daca nu ai un raspuns de ce te bagi tu
De cat timp sunteti impreuna nu i-ai spus ca ai un frate? lol , daca e dragoste adevarate nu poate intervenii nimic intre voi, dar cel mai bine i-ai spune ca e fratele tau, nu cred ca e prea bine sa ii ascunzi ceva, asa si el ar putea sa iti ascunda tie cieva si s-ar duce de rapa relatia. (Sinceritatea cheia succesului in unele momente)