| MayaDaya a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor! Nu ma pot opri din plans.Totul mi se pare un haos. E vorba despre un "el". In ultima saptamana obisnuiam sa vorbim in fiecare seara. Azi nu am vorbit deloc.Asi vrea sa-l sun macar sa vad daca e bine. Problema e ca aseara (cand bause ceva) mi-a spus ca stiu deja cine e in inima lui(o alta, cu care a avut o relatie de aproape 3 ani).Mi-a mai spus si ca in mintea lui e cu totul altcineva.Nici nu stiu la ce sa ma gandesc, mai ales ca e la cativa zeci de kilometri distanta. Il iubesc enooorm, de cand il cunosc(adica de cand eram micuta).El vrea mereu sa ne intalnim, dar cred ca nu simte nimic pentru mine, si ar vrea doar sa profite. Ce sa fac sa-mi gasesc linistea? Are rost sa-l sun?

Răspuns Câştigător
| カルメン a răspuns:

Nu cred ca are rost sa il sunisad chiar imi pare rau dar daca zice ca in inima lui este alta adica fosta lui prietena inseamna ca tu pentru el esti doar un alint care il faci sa uite macar pentru o clipa de "ea". cred ca r fi mai bine sa incerci sa fimai indiferenta chiar daca este mai greu pentru tine.nu faci decat sa te ranestisad

2 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Te foloseste, atata tot.Cel mai bine iti iei baieti care stau in oras cu tine si care nu au trecut recent printr-o relatie de lunga durata ca sunt intr-o vreme de instabilitate emotionala.Numa` bine.

| elyfel a răspuns:

Nu are rost sa-l suni, intreaba-l direct in fata daca mai vrea sa continue relatia sau nu