Nu mi se pare normal sa vrea sa tina asa zisa relatie in secret, ori mai are pe altcineva si nu vrea sa afle persoana iubita, ori el are alte interntii de tot iti zice sa te intinzi, sa te tina in brate, iti da parul dupa urechi, te saruta astea nu sunt gesturi de indragostit, cum asa deodata fara nici o rusine tzac pac hai sa te sarute, iti spune sa te intinzi si-asa mai departe.Sincer mie nu-mi miroase a bine si zic sa le spui alor tai ce se intampla! Crede-ma ca e spre binele tau!
Tu 12 ani iar el 16?! Nu e prea bine. Nu vrea de la tine nimic mai mult decat sex. Daca vroia ceva mai mult putea sa nu se ascunda si sa stie toata lumea de relatia voastra. 1 si el stie ca esti prea mica pentru el din cauza asta nu vrea sa spuna nimic 2 este insuficient de matur ca vrea asa ceva de la o fetita de 12 ani. Stai in banca ta iti spun sincer si poate vorbesti cu mama ta, asta pentru binele tau. Btw cum sa vina la tine acasa la varsta asta?! Prima oara cand am adus un baiat acasa, dar care i l'am prezentat mamei aveam 16 ani!