| RkoRandyO4ever a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor. Prietena mea cea mai buna s-a cuplat cu un baiat pe care fizic, nu-l placea. Doar caracterul o atragea. S-a plictisit de el repede, si a inceput sa-l evite. El insa, se indragostise de ea. Acum, tot el a pus capat relatiei, pentru ca se saturase sa fie tratat ca un gunoi. Ea nu mai vroia deloc sa se vada cu el, sau macar sa-i vorbeasca. Acum el e distrus. Nu stie ce sa mai faca. Imi spune ca nu vrea sa se mai indragosteasca, ca nu mai vrea sa fie cu nimeni. Si e foarte suparat! Vreau sa il scot din starea asta! Tin mult la el, imi e ca un frate. Ce sfaturi sa-i dau?sad

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu sprijina-l cum poti mai ales daca e ca un frate pentru tine faci glume si o sa vezi ca se va simti bine.

| Rihannax a răspuns:

Buna! Cred ca ar trebui sa ii spui ca prietena ta nu il placea asa de mult si ca ar trebui sa uite tot dar uitarea nu e asa de usoara scote'l prin oras pune-l sa practice vr'n sport ceva totul numi ca sa uite de ea

| treideca44 a răspuns:

Fa-l sa rada, scoate-l din casa, spune-i ca sunt milioane de fete single...cu siguranta e una si pentru el, etc. happy pfff... unele fete sunt cu adevarat @$%^# cateodata straight face

| RkoRandyO4ever explică:

Va multumesc tuturor