anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor va rog!
Iubesc o fata care are deja un prieten de vreun an si ceva...si vreau sa ma sfatuiti ce sa fac! Ori sa o fac sa se indragosteasca de mine ori sa uit de ea?
Spuneti si cum sa fac ca sa o fac sa se indragosteasca de mine daca e nevoie pentru ca nu prea ma pricep la asa ceva. Dau funda...

Răspuns Câştigător
| Oanna96 a răspuns:

Mai bine incearca sa uiti de ea.pentru ca ea nu va renunta la baiathul ala si la relatia lor dp un an si ceva.tongue iti spun sigur.sad
incearca sa te indragostesti de altcinevasad.

6 răspunsuri:
| misu a răspuns:

Nu i strica combinatia, ni nu stii precis daca vei reusi, si ti ar placea sa fii tu in locul lui ala? las-o mai ca e locul plin de fete

| anonimul9156 a răspuns:

Da...dar am uitat sa specific ca i-am zis ca o iubesc si a ramas fara cuvintestraight face

Dar am uitat sa specific faptul ca i-am spus ca o iubesc si a ramas fara cuvinte...

| Loredana_1939 a răspuns:

Probabil a ramas fara cuvinte ori pentru ca nu simte acelasi lucru pentru tine si nu a vrut sa te raneasca spunand ceva gresit, ori te place si ea. Nu prea ai cum sa faci o fata sa se indragosteasca de tine. de fapt. pe nimeni. in general cand cineva se indragosteste de o persoana o face pentru ce e el. Adica trebuie sa fi tu insuti, iar daca ea te place asa e ok. Daca tu esti un romantic, arata-i. ofera-i flori, invit-o noaptea la o baie in mare acum ca a venit vara. nu stiu ce sa zic. dar, gandeste-te totusi daca ei s-ar desparti si s-ar combina cu tine esti sigur ca nu s-ar mai gandi dup-aia la actualul prieten? Poate va vrea sa se intoarca la el si atunci tu ai suferi si mai mult. Parerea mea, desi e greu, e sa o lasi in pace si sa incerci sa o uiti. desi e greu si stiu din proprie experienta. Dar cu timpul va trece si va aparea alta.

Multumesc pentru raspunsuri...acum ce fata ma ajuta sa o uit?laughing

| meetyourmaker a răspuns:

"Ochii care nu se vad se uita"winking