Tu ca fata esti programata de mama natura sa alegi acel mascul agresiv, badboy, banuiesc ca si fizic arata mai frumos ca actualul, tu acum te minti singura il mai iubesti pe iubitul ala pe asta doar te-ai obisnuit cu el atat, o iubire platonica, impacate cu fostul tau iubit poate il scimbi in bine cine stie, nu fi incapatanata sa te minti singura nu merge cu asta lasa-l, urmeazati inima
http://dorianfurtuna.com/......in-istorie
rolul tau ca fata este sa te reproduci cu un alfa nu cu un beta
Mulțumesc de răspuns. Singurul motiv pentru care i-as mai acorda o șansa ar fi sa mi-o mai trag cu el odată și atâta.
Dar totusi ai vrea asta ca isi place mult sexul cu el, il mai iubesti fi sincera
Nu îl iubesc, e un insensibil și jumătate. atâta ca fu7e bine
Psihologul ar putea fi o soluție. Dar cred că mai degrabă ai putea să-l „dresezi" pe actualul iubit să fie mai rău. Pune-l să citească trilogia „50 shades"!
Sau ia tu inițiativa. Din câte spui, nu e chiar pămpălău la pat, are șanse de redresare. Lucrează cu el împreună și eu am încredere că vei reuși.
Și nu în ultimul rând, evită cât poți să te mai gândești la fostul. Cred că e greu, dar imediat ce îți răsare în minte, mută gândul la ceva scârbos, până ajungi să reprimi acele amintiri din reflex.
Treci peste fostul, nu mai compara fostul cu actualul, iti place sexul brutal - asta am inteles noi. Bucura-te de ceea ce ai, un iubit bun alaturi, nu la un golan care doar ti-o trage rau!
Ai dreptate. Mulțumesc mult de încurajare. E plăcut sa vezi ca cineva îți citește povestea, te susține și nu te ia la mișto
Singuril pshiolog esti tu, probabil nu numai acea actiune a actului sexual te atrage spre fostul.Cunosc comportamentul si in cazul tau este sa iei tu atitudine, nu trebuie neaparat sa vorbesti cu partenerul tau, al ei al arunci pe spate, al intorci, il invarti si sigur va simpti ceea ce vrei tu.
Haha ma amuzat ultima parte dar o sa țin cont. Mulțumesc de răspuns
La primul nu iti placea ca nu aveai parte de afectiune, la al doilea ca nu e mai brutal in pat. spui ca nu.l mai iubesti pe primul dar in acelasi timp spui ca esti cam geloasa pe iubita lui. Eu știu ca atunci cand nu mai ai sentimente pentru o persoana nu mai ai nici motive de gelozie. Eu zic sa apreciezi ceea ce ai acum langa tine, pentru ca asta e mult mai important. Iar cu sexul va puteti da unul dupa altul si chiar ai putea sa-i spui tu cum ti.ar placea sa fie, sau daca nu sa iei chiar tu initiativa in pat.