| Fofooll a întrebat:

Am mare nevoie de ajutorul vostru! Simt ca nu mai pot! nu stiu ce sa fac cum sa i spun.Am 17 ani si am avut prieteni pana acum si de 17 ani si de 22 de ani care dupa 4 luni maxim 5 mi-au cerut sa facem sex, evident i-am refuzat iar ei m-au parasit...Eu sunt virgina si nu ma simt pregatita deloc.Acum stau cu un baiat de 16 ani care se comporta foarte frumos cu mine, ma alinta simt ca ma iubeste, dar faza e ca eu sunt cu mentalitatea aia "sex dupa 18-19 ani". Prietenul meu a zis ca nu crede ca ma poate astepta atat(si el e virgin) mi-a zis ca e foarte curios.Dar eu cred ca o relatie poate dura si 2-3-4 ani fara sex.voi ce credeti? Dupa ce a deschis subiectul asta am inceput sa plang in fata lui,amintindu-mi toate fostele relatii care s-au terminat din cauza asta,si mi-e frica sa nu se desparta din cauza asta de mine, m-as simti foarte prost.Nu mai vreau sa trec peste o despartire. Ce sa fac? cum as putea sa ii explic astfel incat sa ma inteleaga ca eu il iubesc si i pot arata prin alte moduri, nu doar prin sex?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| kaoma2008 a răspuns:

Draga mea viata sexuala o incepi cand esti pregatita. E normal sa fie curiosi, dar e corpul tau si esti stapana pe tine. Nu poti sa faci ceva petru ca o face toata lumea sau din curiozitate. Trebuie sa o faci cand simti ca esti pregatita emotional. Socul emotional pe care poti sa-l suferi in momentul in care o faci si nu esti pregatita este mult mai mare si mai dureros decat o despartire. Cel mai important este sa te pui pe tine pe primul loc pentru ca asa fac toate persoanele chiar daca nu recunosc. Iar daca nu asteapta e pierderea lui. Nu uita toate deciziile care le iei vor avea urmari asupra ta in primul rand. Daca te iubeste o sa-ti acorde timpul de care ai nevoie. Bafta

16 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Baiat care iubeste cu adevarat o fatanu o face sa sufere. In momentul in care tu ai inceput sa plangi trebuia sa-si dea seama ca te raneste si ca pune prea multa presiune pe tine insistand cu sexul. Parerea mea e ca pentru o noapte de dragoste cu persoana iubita esti disussa astepti si un an. Ii poti zice si lui asta si daca se desparte de tine din cauza asta inseamna ca nu te iubeste si nici nu merita virginitatea ta.

| Anca95 a răspuns:

Buna! Daca el nu te intelege asta inseamna ca nu te iubeste, parerea mea. Daca te-ar iubi cu adevarat sexul ar fi lucrul cel mai putin important, crede-ma. Daca tu nu te simti pregatita nu fa o chestie pe care o poti regreta toata viata! Da-l in colo baieti nu mai sunt? Saracu nu mai poate, il apasa curiozitatea ce sa zic...Nu are rost sa faci ceva din obligatie crede-ma si mai ales sex, inseamna ca nu ai demnitate si nu il poti tine langa tine decat prin sex.Serios? Incearca sa ai atitudine daca nu te intelege ura si la gara.O sa-ti gasesti pe cineva care sa te accepte asa cum esti cu gandurile tale.Nu merita sa-ti incalci principiile pentru nimeni mai ales pentru un tip care vrea doar sex. Daca era ceva. te lua si el cu frumosu nu-ti zicea pe sleau "vreau sa facem sex", nici macar nu a zis dragoste.In fine. Asta e parerea mea, tu faci ce vrei, dar ai grija cu tipii astia.O persoana care iubeste o alta persoana este capabila de orice.Deci ar putea si el sa te inteleaga, nu?

| BonneLess a răspuns:

Mai bine este si pentru tine sa iti incepi viata sexuala de acum pentru ca la 18-19 ani s-ar putea sa fie prea tarziu si nu o sa mai gasesti persoana care sa te iubeasca si sa te inteleaga pana la adanci batraneti. Nu sunt de acord cu relatia cu un baiat mai mic decat tine si nici cu relatia care sa dureze 2 -3 -4 ani fara sex. Parerea mea este ca trebuie sa o faci cu un baiat mai mare decat tine cu experienta si sa te invete ceva.
Multa bafta, sper ca la urmatoarea intrebare sa nu mai fii... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu asculta prostiile spuse de altii, e clar ca fiecare a stiut sa isi incerce norocu sa vada daca functioneaza...nu are rost sa mai ai o relatie cu el daca te face sa plangi si pune presiune pe tine sa iti incepi viata sexuala...

| MrSoapte a răspuns:

O faci cand vrei tu...nu cand vor ei!

| BlackOldSun a răspuns:

2-3-4 ani wft nu inteleg eu bine sau ai scris niste coordonate acolo mm sincer nu cred ca ar merge mai mult de 6 luni fara sex nu ma intelege gresit dar...sexul e o forma de comunicare dusa la cel mai inalt nivel intr-un cuplu e o unire la nivel de trup si suflet foarte profund!

| BonneLess a răspuns (pentru BlackOldSun):

De acord cu tine. big grin

| hotdesire a răspuns:

O relatie se intretine din anumite motive. Poti sta cu cineva ca il placi, ca ai ce vorbi, ca iti place sa fi in preajma persoanei respective. Dar sex-ul este si o necesitate, o nevoie si e absolut normal, firesc. Atunci cand placi pe cineva saruti, atingi si e normal sa-ti doresti mai mult. Mai mult adica sa dezbraci, sa atingi, sa exciti, sa ajungi sa faci sex. Sunt lucruri normale.
E firesc ca un baiat sa te paraseasca daca nu vrei sa faci sex cu el pentru ca tu il respingi si asta deranjeaza.
Nu trebuie sa faci sex doar pentru ca ti se cere. Trebuie sa faci sex atunci cand simti, cand esti excitata, nu doar pentru ca vrea partenerul tau si iti recomand ca primele experiente sexuale sa le ai cu un baiat mai mare ca tine, cu experienta.
Succes!

| asclepius a răspuns:

laughing pai la varsta voastra nu cred ca poti sa i arati ca il iubesti mai mult si prin altceva, faptul ca nu esti pregatita ne jigneste pe noi baietii( nu pe cei care cand le zici ca nu vrei sa faci pleaca ci pe cei care stau langa tine si incearca sa astepte) pentru ca a nu fi pregatita este vina noastra a baietilor adica daca il iubesti cu adevarat ai incredere in el si toate cele, gandeste-te ce simte el acum? se gandeste... unde a gresit? cu ce nu te a satisfacut sau nu ti a demonstrat ca poti avea incredere in el. e o stare foarte naspa, nu il mai face sa se simta asa, dar daca tot nu vrei sa faci sex cu el nu pentru ca esti pregatita ci pentru mentalitate de sex dupa 18 ani atunci sigur te va parasi, nu ca ceilalti ci va mai sta sa indure nu ca celelte panarame dinainte lui gandeste-te bine, daca este un baiat de treaba nu te va intreba a doua oara, insa tu daca esti o fata care stie sa iubeasca ii vei arata ca ai devenit pregatita

| catanaandrei a răspuns:

Buna. as vrea sa te cunosc ce zici uite id meu de mess si vb acolo negresti_city_kresckova astept sa imi dai add. Pari o fata foarte interesanta

| brunettenini a răspuns:

Si eu m-am despartit de multi baieti si sunt putin mai mare decat tine mai am putin pana la majorat dar acum sunt cu un baiat si la inceput cand eram cu el am deschis discutia asta si e si el virgin dar a zis ca poate sa astepte cand vreau eu cand sunt pregatita o sa incercam nu se grabeste si el spre deosebire de restul casre s-au despartit din cauza asta de mine ne intelegem foarte bine si nu as fi fost de atata timp impreuna cu el daca nu ma iubea nu imi da niciun motiv ca nu ma iubeste dinmpotriva zi de zi imi dovedeste prin ceva la tine nu stiu cum e si nu as vrea sa suferi eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu el si v4ezi ce o sa iese nu are rost sa stai langa el si dupa ce te lasi la el si o sa ii treaca,, curiozitatea,, sa te lase cu ochii in soare si sa mearga sa incerce la alta nu lua in seama ce a spun un baiat mai sus ca ei nu ne inteleg multa bafta si fericire aproape d cel drag tie.

| ale23f a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie teama de faptul ca el ar dori sa plece, daca nu doresti sa iti incepi viata sexuala cu el. Tu trebuie sa faci asta exact atunci cand vei fi pregatita, cum am citit si aici in postari cu un baiat putin mai mare decat tine. Nu merita sa faci un compromis doar de dragul de a ramane impreuna. Pune-te pe tine pe un piedestal, acorda-ti maxima atentie si rasfata-te pe tine. Din nefericire, asta e idiotenia de care sufera mare majoritate a baietilor cred, nu spun sigur. Si anume aceea de a face neaparat sex sau altfel iti dau papuceii. Stai linistita ca si eu am avut astfel de " relatii" candva. Atunci cand vei saruta un baiat si de la un simplu sarut vei simti cum te infierbanti toata si fluturasi in stomac, dar nu o perioada scurta de fierbinteli si fluturasi gen cateva zile, ci putin mai mult, cred ca atunci te vei putea gandi la pierderea virginitatii. Acum nu poti sa te tii legata de ideea asta gen 18-19 ani, ca atunci e cel mai bine, fiindca nu stii pe cine poti intalni pana atunci. Dar simplul fapt ca persoana de langa tine nu te intelege ca fiinta, ca suflet, etc nu merita sa fie the first one!winking

| youaremypasion a răspuns:

Iubirea nu inseamna sex.sa iubesti inseamna sa dai tot ce ai mai bun persoanei respective... discuta cu el si spune-i situatia. daca te iubeste asa mult nu cred ca vrea sa va despartiti din cauza asta ...doar daca tine cu adevarat la tine te va intelege!:*

| jokersmyle a răspuns:

Pai,daca zici ca te iubeste cred ca te va astepta, e normal sa te simti ca nu esti pregatitawinking

| vacarica a răspuns:

Uite, eu am 20 de ani impliniti ieri. Asa si mie mi s-a intamplat asa ceva, toti cereau sex, sex! Toti s-au despartit. Acum iti zic povestea mea. Deci la scoala era un baiat Andrei care ma placea, odata m-a pupat, desi aveam doar 9 ani in clasa 3 asa intr-o zi oarecare mi-a pus mana in locul vaginului, pe atunci stiam de sex. Eu i-am zis sa ma lase in pace. Acum vom trece la povestea ta. Dar acum dupa ce toti mau parasit inca mai eram 'prietena" cu el nu iubita. Intr-o zi m-a intrebat daca vrem sa fim iubiti eu i-am raspuns ca da. Sa recunosc ma atragea happy. Dar dupa a veni momentuleu stateam in pat si incerca sa ma dezbrace in acelasi timp spunea vrei sa facem sex? Eu stiam ca daca nu fac se desparte atunci mi-am luat inima in dinti si am zis ca da. Nu am patit nimic. Doar a sangerat putin si am simtit ca o intepatura. Deci iti spun sa faci la fel! Noroc!

| vacarica a răspuns:

Uite, eu am 20 de ani impliniti ieri. Asa si mie mi-a fost si mie soarta.toti cereau sex, sex! Toti s-au despartit. Acum iti zic povestea mea. Deci la scoala era un baiat Andrei care ma placea, odata m-a pupat, desi aveam doar 9 ani in clasa 3 asa intr-o zi oarecare mi-a pus mana in locul vaginului, pe atunci stiam de sex. Eu i-am zis sa ma lase in pace. Acum vom trece la povestea ta. Dar acum dupa ce toti mau parasit inca mai eram 'prietena" cu el nu iubita. Intr-o zi m-a intrebat daca vrem sa fim iubiti eu i-am raspuns ca da. Sa recunosc ma atragea happy. Dar dupa a veni momentuleu stateam in pat si incerca sa ma dezbrace in acelasi timp spunea vrei sa facem sex? Eu stiam ca daca nu fac se desparte atunci mi-am luat inima in dinti si am zis ca da. Nu am patit nimic. Doar a sangerat putin si am simtit ca o intepatura. Deci iti spun sa faci la fel! Noroc!