@everyone: Fata vrea sa stie cum sa vorbeasca cu el de sex, nu cum sa faca sex cu el (cel putin asta inteleg eu din mesajul ei). Nu ai de ce sa-ti fie rusine, adica. acum depinde ce vrei sa vorbesti cu el. Uite, la un prim search pe Google am dat de asta: http://familie-relatii.acasa.ro/......-8891.html
Pai cand sunteti singurei, cand vizionati un film te dai usor langa el incerci sa-l dezbarci si-si va da seama, faptele spun totul e urat sa-i spui hai vrei s-o facem sau asa. cand crezi ca esti pregatita mergi asa ii zici ca vrei sa vezi un film impreuna cu el doar voi2 singuri si poate se prinde si na incet incet, orcm iti garantez ca nu te va refuza. trebuie sa capeti curaj si gata il lasi pe el de akol.pup fundita?
De ce?
ce te retine?
e ceva anormal?
Nu ai incredere in tine sau in el?
Te-as ajuta, dar nu stiu care este problema!
Ajuta-ma sa te ajut!
Pai ce ai vrea sa stii sau ce ai vrea sa faci? mai bine fii kurajoasa decat sa stai asa
Intai i.al la tine sau la el cand sunteti singuri pune.l in pat si vezi. pipaiel tu si daca tu vezi ca el nu are o reactie da-l dracul
Uite ma cheama-l la tine sau du-te la el, un hotel eventual.inchiriaza un film romantic da scurt cam 1:30 e bine la sfarsit inchizi televizorul si te urci pe el, il dezbraci te dezbraci si tu.si...gata.funda?
Cel mai normal e sal intrebi:tu il intrebi pe el daca te iubeste, el daca zice da, tu ii zici eu nu vad efectul si gata XD
Asa este, eu vreau sa vorbesc cu el pe tema asta.Suntem impreuna de 5 luni si m-a intrebat acum, cateva zile daca vreau sa o facem. I-am zis ca sunt virgina, deci stie.I-am zis ca acum nu vreau si a zis bine.Dar adevarul e ca vreau dar imi e cam teama ca e prima oara, el nu a mai facut-o cu o virgina.Am incredere in el draga ledmad, dar nu imi gasesc eu cuvintele potrivite