Sunt perfect de acord cu tine. Aşteaptă să mai treacă puţtin timpul. Să vă mai cunoaşteţi.
''Graba strică treaba''. Nu pierzi nimic. Din contră. Nu merită să te cuplezi cu el repede şi după câteva zile spui că v-aţi despărţit că nu ţi-a plăcut atitudinea lui. E total greşit.
Mai întâi cunoşteţi-vă iar apoi, îţi vei da seama dacă întradevăr ţi la el.Succes!
Sincer eu cred ca amundoi sunteti confuzi din ceea ce ai scris. Cred ca ar terbui sa va cunoasteti mai bine si dupa o perioada te timp daca consideri tu poti spune ca te-ai indragostit de el sau ca a fost doar o atractie pentru tine si nimic specil.Sincer eu cred ca el nu stie de fapt ce vrea de la tine. Poate el considera ca tu o dai naspa cu el pentru ca tu nu sti ce vrei de la el dar nici el nu isi da seama ca este in aceeasi situatie cu tine. Succes. fundita?
Buna.
Pt mine pare cam obsedat sexual dar.nu stiu poate ca daca ii dai o sansa o sa-l cunosti mai bine si o sa vezi cum e el cu adevarat.
Mie nu mi se pare prea in regula ca te-a lasat balta ca sa mearga cu prietenii [ mai bine nu se mai oferea sa te conduca]. dar asa sunt baietii.
Daca zici ca doar iti place de el eu zic sa mai astepti putin sa vezi daca il iubesti pe el ca persoana sau iti place doar aspectu`. dar daca tu simti ca tii la el cu adevarat eu zic sa-i dai o sansa
Sper ca te-am ajutat
Pa`pa
Deci, sa imi revin. De ce a trebuit sa ne spui o adevarat poveste de viata cand de fapt intrebarea e foarte simpla. Ma rog... Problema e ca amandoi sunteti foarte nehotarati. Lasa timpul sa treaca, relaxeaza-te.
Bananacantareata87 întreabă: