Dragostea inseamna razboi trebuie sa lupti si nu trebuie sa-ti lasi parinti sa iti stea in drum...ei nu pot intelege cat de greu iti e daca ve intelegeti si va iubesc este un lucru foarte important, dar pariti tai vrea nu-mai sa te ajte ei vor numa ce e mai bine pentru tine numai ca ei nu inteleg ca fara el nu poti si ca tie greu ...capul sus totul o sa fie bine; si incearca sa le amintesti parintilor tai daca pentru ei a fost usor in tinerete :/
N-am fost niciodata in situatia ta dar eu am o vorba care e adevarata:orice problema are o solutie si nimic nu e imposibil.Parintii tai nu te pot supraveghea mereu, tot te poti intalni cu el chiar daca mai rar dar poti
Dragostea trece peste orice obstacole.nu trebuia sa va despartiti din cauza parintilor doar rabdare daca aveati si va intalneati voi dupa o luna 2 3 nu conteaza asta doar daca il doreai cu adevarat.eu in relatia mea tot asa am avut probleme cu parintii barfe de la prieteni cunoscuti da n-am pus la suflet am zis ca ei si am facut ca mine
Nam fost in situatia ta.Continua sa te vezi cu el chiar daca parinti tai nu te lasa (pe ascuns te vezi). Spunele parintilor tai ca il iubesti foarte mult si nu vrei sa se sfarsasca prientenia ta cu el si insista.Parintii tai sunt (pfoaaa.)daca tipa la tine sau te cearta... Sau poate chiar au dreptate(nau). Vezi si tu cum faci dar insista!
beausingurlamasamea întreabă: