| Dyva a întrebat:

Am mare nevoie de un sfat
eu am avut un prieten de care m-am despartit si imi place foarte mult dar el atunci nu ma lua in brate nu ma tinea de mana nu ma saruta nimic parca nu am fii iubiti dar eu cred ca e timid. acum nu mai syuntem impreuna eu cred ca inca ma place dar acum nu prea ma mai baga asa mult in seama siu e cam prost dar mie tot imi place ieri am fost cu rietenle mele la maal si cu el si era as a dragut si ma tot holbam dar cand ne-am intors s-a pus in autobuz langa o fata de care a zic ca nu-i place ce sa fac oare ma mai place?

6 răspunsuri:
| Johnny_3797 a răspuns:

Nu prea cred... cel mai bine este sa vorbesti cu el serios daca doresti ceva de la el. Daca ai planuri ca sa ai o relatie serioasa cu el atunci e si vorbeste ca sa intelegi totul dar daca nu atunci cauta pe altcineva

| Violetta2303 a răspuns:

thinking asa e dragostea doare...

| mgtow a răspuns:

O place pe cealalta fata, si daca e cam prost pentru tine dc mai tii la el? Cautati un baiat inteligent ca tine vad ca esti un as in gramatica.

| Castiel a răspuns:

Daca tu esti cea din poza, ar fi nebun sa nu te mai placa sincer acum...
Pai tu te uiti la fizicul lui sau la suflet?! Tu ar trebui sa-l cunosti cel mai bine dai indiferenta si daca nu te baga in seama degeaba oricat de timid ar fi daca te-ar fi placut/ar fi fost indragostit de tine tot macar ti-ar fi dat ceva semne nu? Daca faza cu indiferenta nu tine inseamna ca nu te place nu oi fi genul lui o fi gay nu stiu...

| Castiel a răspuns:

@Iceman m-am uitat peste raspunsurile tale si vad ca suferi nitel,poate nitel mai mult dar asta nu inseamna ca trebuie sa dai raspunsuri de porc peste tot, si ce daca este mai prost? In dragoste si in razboi totul este permis, chiar daca nu iti place!(din pacate it sucks isn't?)

| asdasasasas a răspuns:

Mm... daca *** iti pllc de el dc te-ai despartit? PM me