Din cate spui tu aici, pari un baiat deosebit, iar ea o copila care nu stie sa aprecieze lucrurile marunte la marea lor valoare! Sau poate a pus ochii pe altu, si asa cum spui tu ca o iubesti pe actuala ta iubita asa poaate iti spunea si ea tie cand erati impreuna (si de fapt ea sa nu fi simtit nimic pentru tine, cum nici tu nu simti pentru actuala). Nu merita sa fi trist dupa ea! Sau poate are ceva probleme.desi nu cred, dar poate fi si asta, sau poate chiar ti-a spus adevarul si probabil simtea ca relatia chiar nu mai mergea din punctul ei de vedere. poti sa porti o conversatie cu ea in care sa o rogi sa fie sincera si sa iti spuna de ce v-ati despartit. Dar ai grija ca in acelasi timp sa nu o ranesti pe actuala ta prietena, pentru ca se poate intampla si asta daca afla ca inca mai tii la fosta si inca mai vrei o relatie cu ea. Asa cum esti tu ranit din cauza fostei asa poti sa o ranesti tu pe actuala!
Bai lasati baiatu in pace.mai nu iti spun sa treci peste pentru ca daca iti spun asa de deprimezi si mai tare.nu stiu daca poti dar incearca sa te duci acasa la ea si sa-i faci ceva special daca are ea o prietena si o cunosti si tu spune-i sa te ajute ii lasi indici tot felul de chesti si pana la urma sa ajunga la tine si ii spui tot ce simti absolut tot si chiar ii zici ca nu poti sa mai stai fara ea...sau daca asta nu merge daca tot zici ca esti asa creztiv mai fa un efort si gaseste ceva mai special, si cand o sa va impacati sunt sigura... sa o intrebi dc a facut asa spune-i ca tu meritai macar o explicatie!
Eu cred ca te place, foarte mult si cred ca ar vrea sa fie cu tine. Si eu am trecut printr`o situatie asemanatoare.mi-am parasit iubitul un tip blond cu ochii albastri pentru eu tip care semana cu Justin Biber. Si am regretat enorm.Am vazut ca el nu face nici un pas e vesel. Si eu, m-am aruncat de la etajul 3, dar am avut noroc nu am murit. Inainte sa fac asta ia`m scris pe mess Adio. Te Iubesc, am sa ma sinucid. Atunci si-a dat seama. Dar pana la urma am ramas impreuna. Incearca sa faci ceva pana nu e prea tarziu. Trimite`i pe mess chiestii din aste I Love You