Păi dacă tu îl plăceai şi în a 6-a el s-a dat la tine, e vina ta că nu l-ai abordat, deşi eşti cam mică. Ce aşteptai? Să pice totul din cer or what?
Iar acum, nu ai ce face. Asta e, va trebui să te obişnuieşti. Ocupă-ţi timpul cu altceva, fă ceva care să te distragă, orice. Îţi va fi mai bine. Sau, nu ieşi cu ei când sunt amândoi. Ieşi numai cu tipa când e fără el, că doar nu or fi lipiţi.
Intr-adevar ai nevoie de ajutor.Esti teribil de imatura si neserioasa, cu regret ti-o spun.
Ai vorbit cu prietena ta, si stie ca tia ti-a placut de baiatul respectiv inainte ca el sa fie cu ea?
Este timp si pentru dragoste ai 14 ani poti oricand sa-ti gasesti pe cineva ai toata viata inainte si prietenei tale spune-i ca te deranjeaza acest lucru si va intelege:*noroc
Pai pentru gelozie nu am remedii, dar poti incerca si u pe la scoala te dai la alti baieti pe acolo si incerci sa nu te mai gandesti la iubitul ptrietenei tale
Ai vazut tu oameni maturi si serosi la 14 ani? Eu una nu. Toti din clasa mea sunt neseriosi si imaturi, inclusiv eu Si @greece12.nu o spune cu regret : AI DREPTATE! Xd
Da, jolyn, BFF a mea stia din a 5-a ca il plac pe acel baiat ( atat de mult il placeam, incat ma dadeam pe langa el la varsta aceea ).Dar la sfarsitul unei ore de sport, l-am vazut pe baiat cum o saruta pe ea. A trecut timpul ...In a 6-a s-a dat la randul sau, baiatul pe langa mine. xD Dar din a 7-a e impreuna cu prietena mea.THE END si ii cam geloasa si vrea sa scap de acest sentiment cand ii vad impreuna