| madalinbb19 a întrebat:

Am mari probleme :prima iubita am avut-o la 19 ani (acum am 20), am stat cu ea 5 luni,acum sunt singur,problema este ca nu mai stiu ce sa fac (nu sunt indragostit de niciuna, iar de care imi place nu ma baga in seama), nu mai stiu nici macar sa mai abordez o fata, cluburile nu imi plac deloc (prefer sa ies la un film, la un restaurant etc insa nu am cu cine ).Am impresia ca nu ma mai baga nicio fata in seama, intr-adevar nici fizicul nu ma prea ajuta (nu tu muschi, nu tu freza etc ), is stilul mai casual si din cate mi-a spus fosta prietena ea desi m-a vazut pe strada sau la scoala nici nu se gandea ca ar putea fi cu mine ( se gandea ca am iubita )... sincer nu am fost indragostit niciodata cu adevarat de ea insa ea a fost (tocmai de aceea m-am si despartit ca nu ma simteam in largul meu ) ...acum is singur ca cucu de vreo 3 luni nu mai am nicio solutie ps: ceva sfaturi ar fi de mare ajutor.

Răspuns Câştigător
| CityOfSatan a răspuns:

Poti intalni pe cineva daca iesi, daca ajungi sa cunosti cat mai multa lume si daca dai o impresie buna, asa ca trebuie sa fi ingrijit chiar daca nu ai muschi, aranjat, parfumat, imbracat bine si deschis la noi experiente.
Cel mai important e sa nu iti pierzi increderea in propria persoana.
Succes!

5 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Frate daca vrei sa agati o fata, numai in club poti agata usor, dar daca nu iti plac, mori virgin

| madalinbb19 explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Da cine a pomenit ca is sau nu virgin laughing))), eu am spus ca nu mai am solutii (intr-adevar par putin disperat ) ...sunt de acord ca in club agheti mai usor ...frate eu nu vreau sa agat (eventual caciula in cui) eu vreau sa cuceresc o fata.

| cristimihailov a răspuns:

Dar un site de socializare... precum sentimente.ro ai incercat?

| ishallhelpyou a răspuns:

Socializeaza, iesi mai des din casa, alt sfat nu am laughing e mai usor sa agati fete pe strada, decat pe internet, spor!

ps. Poti sa incerci aplicatii pe telefon precum Tinder sau Badoo

| madalinbb19 explică:

Oameni buni va multumesc mult pentru raspunsuri, unele imi sunt de ajutor, iar altele nu prea... ceea ce vreau sa va spun este ca eu nu vreau sa agat fete, una este sa agheti si alta sa cuceresti, nu is nici genu foarte cuminte si nici genu foarte macio; ideea este ca momentan am ramas fara solutii de a-mi "procura" o fata laughing