O menstuatie dupa cum stiu eu nu vine intotdeauna la toti oameniii la un anumit timp. De exemplu la mine tot e neregulata in unele luni. AI putea sa incerci sa pleci la medic dar nu cred ca ai ceva grav, de fapt nimic
Presuspun ca nu are nici o legatura cu dragostea si cu sexu. Si daca nu ti-a venit nici odata regulat, de ce nu ai fost la doctor. esti aici sa-ti dam sfaturi, iar noi iti recomandam sa mergi la ginecolog, sau doctor. stie doctorul care e problema. Si fac pariu cu tine ca vine nici odata regulat menstruatia, si cand iti vine, iti vine abundent este?
Nu are legatura cu dragostea si sexul.am postat gresit categoria. Nu m-am dus pentru ca imi e frica sa-mi dea pastile pentru reglare pentru ca am auzit ca ingrasa. Poate chesti asta e doar in capul meu.
Cu barbat ai fost? daca nu adica esti neatinsa pe dinauntru, testele arata ma majoritatea femeilor care sufera de col uterin sunt femeie care nici odata nu au avut contacte sexuale.Mi-e frica sa cred ca esti bolnava. asta tu stii daca ai si dureri mari.
Nu am fost cu niciun barbat, sunt virgina, iar dureri am avut in primi 3 ani de menstruatie, de atunci pana acum nu am avut dureri nici inainte de menstruatie nici in timpul ei.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: