Conteaza atat de mult cum sunteti? La un moment dat si mielul va fi cu leul.De ce te iei dupa aparente? Chiar conteaza asta? Daca il placi si daca te place de ce nu? De ce nu ii dai o sansa?
Un baiat care plange, inseamna ca este sensibil, nu slab. Mie mi se pare ca e un baiat deosebit, si ca ar fi bine sa incerci sa-l cunosti. Dar nu face nimic din mila ci numai din "intelegere".
Dragoste din mila nu se poate, si nici nu ar fi un lucru bun sa fi cu cineva doar din motiv ca iti pare rau de el, pentru ca intr-un scurt timp acel sentiment de simpatie se va transforma in fustrare.
O alta problema ar putea fi si distanta dintre voi, e greu sa ai o relatie cu cineva la distanta pentru ca aia presupune multa iubire si incredere reciproca iar ma indoiesc ca tu ai asa ceva sau vice versa.
Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este ca data viitoare cand vb cu acel baiat care te place este sa ii spui, ca il placi ca si persoana si ca tiar face placere ca sa fiti amici buni, dar numai atata, pentru ca nu te simti inca pregatita sa ai o relatie si ar fi mai bine sa fiti doar prieteni buni si sa vedeti cum o sa evolueze situatia. Stiu ca nu e frumos sa minti dar cateodata e mai bine sa spui o minciuna decat sa frangi o inima.
Buna. Nu trebuie neaparat sa se numeasca sansa. Dar ca sa nu-i zdrobesti inimioara, zii ca vrei sa il cunosti si tu. Dupa ce il cunosti, este pe placul tau blah bla bla. ia decizia, daca e negativa, zii usurel ca nu, explica-i.mnah.
Pai daca vrei sa te intalneti cu el din mila, mai bine las'o balta si nu stiu daca este chiar f bine sa te combini cu baieti f timizi pentru ca se indragostesc f repede cand vad ca li se da atentie, este f posibil sa se fi indragostit deja d tine, dar acum decizie iti apartine, daca vrei sa ai o relatie cu el...
Nu incepe o relatie bazata pe mila,, si daca nu e genul tau,, nu te baga in aceasta relatie doar pentru ca ti`e mila de el. El fiind mai timid, poate ca la un moment dat se va simti inferior tie, sau poate ca va cauta in tine acea persoana intelegatoare, acel umar de care are nevoie. Sfatul meu este sa ti gasesti o persoana care sa aiba acelasi caracter ca al tau, pentru ca daca e timid, o sa te plictisesti de el, deoarece numai tu o sa iei initiativa in toate.:*
Pai gandeste-te, iti e simpatic, macar putin?
Nu fa chestia asta din mila caci tot el va ajunge sa sufere si iti zic din proprie experienta ca si tu te vei simtii foarte prost.
Gandeste-te bine la ceea ce simti si fa-ti ordine in ganduri/sentimente apoi ia o decizie nepripita.:-D
Nu exista sanse din mila involuntar o sa ai o atitudine snoaba (superioara) si in final o sa il faci mai mult sa sufere decat daca nu ai mai vorbi cu el
revizuieste-ti scopurile si vei gasi sigur un raspuns
Nu conteaza daca tu esti mai indrazneata, directa si el mai timid
Va fi ok.
Eu zic sa incerci.cred ca se merita
Dai o sansa... e mai bine ca unu e mai linistiti si unu mai zapacit bafta sper ca ti-am fost de ajutor
Eu zic sa va cunoasteti mai bine si daca va iubiti cu adevarat nu din mila [-x atunci puteti avea o relatie dar ai grija sa il iei usor ca este mai sensibil si daca il vei tare, tipi la el si chesti de genul o sa inceapa sa planga sau cine stie, chesti mai grave doamne fereste.
RRSecularHumanist întreabă: