Sun'o ce mai astepti. poti sa incepi prin a'i da un mesaj cu "Paste fericit". Si intreab'o ce mai face, intra in conversatie cu ea. Si apoi invit'o la un suc, la o plimbare prin parc. Stiu eu. Nu ai nimic de pierdut. Bafta si un Paste fericit!
Nu te supara pe mine catalin dar iubirea adevarata nu se petrece la 14 ani! si crede`ma stiu ce vb ce simti tu e atractie mai mult fizica decat morala!(adica iti place cum arata decat ceea ce o defineste, comportament si ceea ce gandeste)! asta asa ca fapt divers ce poti face? pai stii ca " nu tine cont de varsta distanta.etc" mna. daca ea te place (cat de putin) atunci nu vad de ce sa nu o suni(daca ti`e rusine ...nu stiu ce fel de baiat esti asa ca daca nu poti sa vb la telefon cu ea da`i un sms si cere`i id) si sa o inviti cum ai zis tu sa petreceti o mica parte din timpul vostru impreuna la un suc o inghetata o prajitura(nu stiu de unde esti tu, dar la mine e vreme frumoasa) si sa va amintiti cum a fost in tabara si asa mai departe! pe sfarsitul zilei o intrebi daca s`a simtit bine si ii spui ceea ce simti pentru ea! incerci sa nu folosesti cuvinte gen : "tu" si"esti buna"! mna cam asta este! bafta si lasa`mi un pm daca "ai dat`o pe spate" toate cele bune
Buna!
Daca esti sigur ca si ea te iubeste (cat de putin) de ce sa nu o faci? Adica, daca nu o faci acum, mai tarziu o sa regreti.
Pa, pa si Paste Fericit!
¨eu spun sa o suni.decat sa traiesti cu indoaiala mai bine sa ramai cu certitudinea...restu vine de la sine... funda?
Sun-o fraiere ce mai astepti nu da cu picioru la ceva asa de frumos. invit-o undeva spune-i lucruri frumoase da fi sincer si incearca sa o faci sa rada fetele adora asta papa
Eu spun ca ai putea sa o suni si sa va intalniti undeva(sa mergeti la film, in parc, la suc...) deoarece iubirea nu are varsta!
Suno cat mai curand deoarece nu ai multe sanse daca nu o suni curand ea se va indragosti de altcineva(si ce daca daca e cu 1 an mai mare?)
In dragoste nu exista varsta
asa ca nu vad de ce nu ai putea invitao daca ai si nr ei si, si stati in acelasi oras e minunat.
invit.o!
nu fi timid. cu curaj.
si daca ai zis ca ti.a dat de inteles ca te place atunci va accepta
daca nu
incearca sa o uiti
da eu cred ca va accepta.
asa ca [ dai bice ]
bafta:*
Toarna pe gat vreo 3-4 pahare de whisky, da-ti cu apa rece pe fata si sun-o. Stiu ca o sa fi facut jumate pe tine dar gandeste-te ca nu ai nimic de pierdut.Bafta!
Sun'o frate! Iesiti undeva va distrati. etc. De ce nu? Nu e o diferenta mare intre voi doi.
Eu sunt fata si cred ca cel mai potricit ar fi sa o suni, sa vorbiti, iar la sfarsit sa o intrebi daca vrea sa iasa cu tine la un suc...sunt sigura ca iti va accepta invitatia