| Fandoenia a întrebat:

Am mers la un bărbat acasă după ce l-am întâlnit online a doua zi după ce ne-am vorbit si dupa ceva activitate sexuala (atingeri, mângâieri, penetrare mana) a doua zi spune ca de acum vedem daca ne mai vedem si daca ne intalnim, doar in weekend, din cauza jobului lui...

După ce am cunoscut online acel bărbat și am fost la el acasa, a doua zi mi-a zis ca nu simte,,acel ceva" pentru mine, ne-am,, intins" prea mult, și nu dorește sa continuam.
Mentionez ca nu am mers pana la capăt si am avut doar penetrare cu mana.
Eu va întreb ce fac dacă cu el am avut ce unii numesc orgasm? Adică omul nu este însurat, ar trebui sa-l mai caut, pentru că nu mă pot abține? Sincer ma gândesc sa nu-mi para rau după dar zilele astea m-a macinat foarte tare ce am simțit. Și încă o nelămurire, cum adică ne-am întins prea mult când el a inițiat sexul telefonic, apoi la el acasa doar l-am mangaiat pe fata pentru că așa am simțit și a acceptat sa continuam cu mai mult, adică care este problema? Eu am considerat ca nu i-a plăcut pe ce a pus mana mai degrabă, pentru că a avut niște atingeri foarte ferme și resentimentele și ma gândesc ca poate voia sa simtă carnea, poate nu i-a plăcut,, marfa". Care este adevărul? Ce anume este acel orgasm și în funcție de ce apare? Eu ma excit doar la respirația lui, cum depășesc situația?
Rezumat – (ne-am văzut nu ne-am culcat dar am avut ceva activitate sexuala chestii și a doua zi mi-a transmis ca nu a simțit acel,, ceva" între noi i-am dat block pentru a ma convinge pe mine sa nu-l caut și sa nu aștept răspunsul la ce i-am zis după acel mesaj, încercând să exclud complet varianta de a insista. Problema este următoarea: el nu ar fi fost singurul cu care m-am culcat de la prima întâlnire, pentru că a mai existat unul cu care am făcut complet sex la prima întâlnire și omul chiar mi-a plăcut, dar nu a fost sa fie chiar dacă am vrut o relație și el mi-a propus mai târziu sa avem ceva eu m-am hotărât sa nu mai încerc, pentru că nu am simțit sa o mai fac. Mi-a părut rău pentru că am ținut la el la început. Acum încep sa-mi pun îndoieli cu tipul acesta online, deoarece nu am mai simțit de mult asa fiori sau nu i-am simțit vreodată adica i-am simțit dar nu constant, erau doar asa câteva secunde acum cu el era o stare a mea constanta și diferita! Sincer, nu este primul dar cu primul am încetat sa mai simt asa ceva de mult! Țin sa menționez ca m-am văzut cu primul pana recent pe post de cearșaf și a fost intr-atat de deprimant încât chiar mi-am dorit sa am parte de ceva frumos cu acest om cunoscut online. Întrebarea este: sa mai procedez la fel și sa-l mai caut o data sau nu are sens? Pentru ca eu nu știu ce mi-a răspuns el la ultimul mesaj din moment ce i-am dat block de ciudă oftică și toate cele. Azi chiar m-am gândit ca as fi capabilă sa-i propun sa-l mai vad măcar o data, dar tot mi-e frică ca ma amăgesc și ca o sufăr pentru că deja ma aflu în suferința. Mentionez ca i-am spus când a vrut sa ma penetreze că mi-e frica ca nu o sa-l mai vad vreodată și sa nu ma considere ușoară și fix asta s-a întâmplat adica nici nu am ajuns sa facem sex efectiv și tot tratamentul acesta l-am primit. Rog răspunsuri sincere, fără jigniri! MENTIONEZ CA NU AVEA CUM SA MA,, REGULEZE" DEOARECE NU AM MERS PANA LA CAPAT! DOAR NE-AM ATINS, SARUTAT SI PENETRARE CU MANA A AVUT LOC, ACEASTA NU ESTE NICIDECUM REGULARE!

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Barbatul nu este interesat de tine, asta este clar!

| mihai69 a răspuns:

Nu-l mai căuta.
Și dacă vrei să simți orgasme, fă-o singură. E cel mai sigur și plăcut.