Este de înțeles că ești confuză și rănită. Se pare că ai dezvoltat sentimente puternice pentru acest bărbat după o singură întâlnire, iar respingerea lui te-a afectat profund.
Din păcate, nu există un răspuns simplu la întrebarea dacă ar trebui să-l mai cauți sau nu. Pe de o parte, este posibil ca el să-și fi schimbat părerea sau să fi avut motive ascunse pentru a se distanța. Pe de altă parte, insistând, riști să fii din nou rănită și să-ți amplifici suferința.
Înainte de a lua o decizie, încearcă să analizezi cu calm situația.
* De ce este important pentru tine să continui această relație? Este vorba despre o conexiune reală sau doar despre o atracție fizică intensă?
* Ești dispusă să accepți riscul de a fi din nou rănită?
* Ce așteptări ai de la o eventuală relație cu el?
Indiferent de decizia pe care o vei lua, este important să ai grijă de tine și să-ți protejezi sentimentele. Nu te lăsa definită de experiențele negative și continuă să cauți o relație bazată pe respect, încredere și sentimente reciproce.
Cât despre,, acel orgasm", intensitatea experienței sexuale poate varia de la o persoană la alta și poate fi influențată de factori precum atracția, conexiunea emoțională și contextul. Nu este neobișnuit să simți o atracție puternică și o excitare intensă încă de la începutul unei relații.
Încearcă să te concentrezi pe propria bunăstare și să-ți acorzi timp pentru a te vindeca după această experiență.
Apreciez acest răspuns și ii voi da funda de îndată ce apare în dreapta,, declara răspuns castigator"!
Mulțumesc!
Acel orgasm înseamnă ca ai un organism care din punct de vedere hormonal funcționează normal.
Ai fi mult mai fericita daca ai alege pe viitor să respecți principiile Creatorului și nu ai mai face sex fara casatorie. Sexul fără căsătorie nu e binecuvântat de Creator si nu aduce fericire pe termen lung.Si apoi te intrebi de ce nu iese bine.
Cred că e un băiat frustrat sexual în spatele acestui cont
Gunoi uman
Mai te face tot pe tine nebun când ăștia nu au muncit în viață lor o singura zi!
Paraziti sociali, votanți PSD, pentru un mic îți vând tara
Lasă că toți fac la fel la început și după te ling în pizd...a
Daca tu stii atat de bine, de ce mai vi sa ne intrebi pe noi?
Că am pretenții sa primesc răspunsuri asa cum aveți și voi alte pretenții de-astea fabuloase! Mă așteptam la ceva util și care sa fie direct pe sufletul meu, nu răspunsuri seci și ușor de prevazut!
De fapt ai primit un raspuns clar si direct: barbatul nu este interesat de tine!
Asta reiese foarte clar, direct din raspunsul lui, mentionat de tine chiar in fraza asta:
"După ce am cunoscut online acel bărbat și am fost la el acasa, a doua zi mi-a zis ca nu simte,, acel ceva" pentru mine, ne-am,, intins" prea mult, și nu dorește sa continuam."
Nu-l mai căuta.
Și dacă vrei să simți orgasme, fă-o singură. E cel mai sigur și plăcut.
Ma iei tu nevasta, sa ți fie în!
Eu mă mir cum de știi să scrii!
Pai, de unde ești? Așa de o trântă, doua daca arăți bine mă bag!
Tu nu ești nebună aia iaesmin din Galați care avea fetish cu măritișul? Cam semeni cu ea
Pari cam frustrata, ai răbdare că o să vina soarele și pe strada ta.
Ce om nu arat în asa fel încât sa te bagi de o trântă, domnule mindfulness! Da, m au frustrat și pe mine puțele frustrate de femei în toată firea și acum ce sa fac și eu trag pagube p'aci mestec rahatu la alte tarfe de ale lor ca fraierii au pupat în pasarica doar tarfe și acum îmi dau mie cu traume, ce sa facă fir ar mamicuta lor ca mama mea nu merita asa sigur!
Ești troll,nu te va lua nimeni in seama de pe TPU,o fata nu vorbește așa nici dacă ar avea cea mai gravă boală mintală! Ești un bărbățel frustrat,nu te judec că e nașpa sa fii nefericit,sa nu te simți iubit de nimeni dar nu te mai da fata că, cazi in penibil. Nu sunt domn e cale lungă până la a fii domn!
Va plictisiți unii, numai aici vezi handicapați care se dau fete, rar vezi așa idioți! Daca chiar ești fata deși nu cred, cu limbajul asta sigur o sa ramai singura toata viața, singura șansă ar fi sa te prostituezi.
Ce ratat pe viață. Nu este acesta limbajul de toate zilele! Și mai bine singura decât cu un idiot ca tine
Sunt numai de ăștia pe aici, nici nu mai știi ce să crezi.
Tu pari sa ii imiți perfect
Noroc ca ai terminat fraza cu un emoji pe care îl ador din 2008 toamna de când am pus mana pe calculator și am dat de Yahoo. Ce sa zic! O dezamăgire completă.
Și dacă nu terminam cu acel emoticon terminam cu tine, și în tine
Nici o sansa, asta cu care ziceam mai sus ca am ars-o nici de intrat nu a intrat. Nu terminai în mine nici cu mine fii pe pace!
Ok. Sa fii iubita
Daaa, unde? La pat?
In guriță
Bine!
Așa, supune-te
Și care este problema dacă îmi place supusă? Acum fiind tot mai multe piz. d e în loc de bărbați, nu va mai plac astea care cer sa fie supuse vouă va plac alea care sa va dicteze, sa va f.ta creierii, ei ghici ce? Femeia nu vrea sa ți fta ea creierii, vrea sa I *** tu creierii. De aia nu mai avem bărbați, doar marionete ieftine și mi e scârbă sa ma uit la ei, bleah mă. bleah! În alta ordine de idei mai stiu eu unul care ma întreba ce sa mănânce, cum sa facă, ce sa facă ca o pzda... proasta. Nu poți preda ștacheta unei femei în fata căreia nici nu ai luat vreodată atitudine și nu te știe, pentru că o să te știe drept carpa de șters. Cum am zis jos curvelor masculine care vor plata sa fie plătiți, sa li se plătească și multe cele! Eu doar de curve masculine am dat, scuip Creatorul meu de care zicea una p'aci.
Ești cam frustrata. Cu ce îți pot fi de folos? Pot sa te ajut cu ceva sa nu mai fii așa supărată pe viață?
Vrei sa ma iei de soție cumva? Înainte sa ma îndrăgostesc și de tine
Tu te îndrăgostești așa fără să te vezi personal cu partenerul? Fara ca măcar să îl vezi într-o poză, video etc?
Daca îmi faci ciorbe bune și prăjituri te iau, te iubesc doar pe tine
Ce greutate ai și înălțime? Nu ești tipa Iasmina din Galați? numai ea avea fetish cu măritatul
nu am,, fetish-uri"
Ei, nu chiar nu ma îndrăgostesc asa fără sa te aud și fără sa te vad dar dacă o fac după e nevoie de psihologi, politie etc
De ce e nevoie de poliție și psihologi? Putem să ne dăm poze in privat prin imgur,sau pe WhatsApp
Ai probleme psihice? De ce zici de poliție și psihologi? Putem să ne auzim, sunt puțin timid eu așa, dar putem vorbi daca vrei! Tu ești bandita, nu ești user Nou, cunoști multe chestii legate de platforma. De pe contul tău nu ai curaj sa postezi astfel de întrebări
Da o poza sa te vad!
Lol, am avut un cont acum 15 ani dar nu sunt user vechi sau ceva și pe contul acela vechi nu mai am acces la adresa de e-mail de acum 15 ani din păcate... cum am zis nu dau aici poze cu mine și da, putem sa incercam pe wapp sa ne auzim dar eu sunt din București și tu cred ca ești din Timișoara, nu?
Da,din Timișoara sunt! Păcat! Îți doresc succes!
Cum nu ai acces la contul vechi, daca scrii in 2025 pe el?
https://www.tpu.ro/utilizator/xdpe
Pentru că nu este confirmata adresa de e-mail și nu am voie sa fac mare activitate pe el...
Bărbatul acesta nu te vrea. A fost clar în mesajul lui că nu simte "acel ceva". Indiferent de motivele lui, nu merită să-ți pierzi timpul sau energia încercând să-l convingi. Respectă-ți valoarea, păstrează-ți demnitatea și mergi mai departe. Faptul că ai avut sentimente intense nu înseamnă că el este potrivit pentru tine.
Aha, ce bine ajutați voi omul.
Ai de mama mea
Noi tragem concluzia din ce zici. Zicem adevărul și câteodată doare
La ce limbaj și atitudine are, nu mă mir că fug oamenii de ea.
Cam pe aici e „valoarea" la care te referi.
Nu peste tot e valoare
"Respectă-ți valoarea, păstrează-ți demnitatea"
Din ce-ai citit aici, ti se pare ca are asa ceva?
Eu zic sa ii dai pace si mai bine orienteaza-te inspre cineva care stie ce trebuie sa ofere unei femei, cineva ca mine, de pilda.
Te cheamă Cristi? Nu te vreau!