Bwăăi,la fel mi s`a întâmplat,dar nu cu minciună. Păi.mi`e milă de tine, serios. În primul rând zii că nu toată lumea e perfectă, toată lumea merită o a doua şansă. zii că şi tu l`ai fii iertat. dacă chiar te iubeşte...sau te-a iubit măcar ţi`ar da o a doua şansa. dar depinde şi de minciună...cât de gravă a fost.Întreabă`l dacă mai ţine la tine, şi ce ai putea să faci ca să te ierte. zii că îl iubeşti nespus de mult şi că fără el nu mai e nimic. roagă`l să te înţeleagă. cere`i o a doua şansă. ştiu că e greu. încearcă să vorbiţi despre chestii din astea. Sper că te-am ajutat.:* Succes. să ne scrii ce s`a întâmplat.
Daca o iubeai de ce ai mintit-o?
de ce?
mdea
toti baieti trecem prin asta
ce sa credem
e greu sa mai aveti o relatie,
deja tu chiar daca ti-ai pus in cap, ca nu o mai minti
ea nu mai poate avea incredere in tine
si totusi sa nu comndamnam, pune-te in locul ei poate ca ai face acelasi lucru
nu stiu ce sa zic
greu.
Si eu am avut o relatie din care tot din cauza minciuni ne-am despartit, la inceput in fiecare zi il cautam ii dadeam smsúri il sunam etc. Timp de vreo 3 saptamana nu l-am mai cautat nu am mai vb nu nimic si de doua zile o inceput el sa ma caute, sa ma intrebe daca am prieten si din astea si i-am zis ca da am si ca sta in zona cu mine si ca ne intalnim in fiecare zi, azi m-o sunat din nou si mi-o zis ca vrea sa ne impacam si sa merg sa imi iau niste haine si sa le zic la ai mei ca merg sa dorm la o prietena si sa merg la el, dar nu am vrut, inca mai tin la el.Dar cu asta cu care is acum ma inteleg bine si intr-un fel nu vreau sa ma despart de el si dupa aia sa nu ma inteleg din nou cu fostul si sa raman fara nici unu.Deci lasa-l o vreme in pace.si o sa vezi ca o sa te caute si daca vrei si tu o sa va impacatzi:*. Pusic:*
O pauza mai mica. fara sa va stresati o sa va ajute. pentru inceput nu va mai ziceti genu. hai sa ne impakam nu pot uita tot cea fost intre noi, gasiti subiecte de discuti si cand simtit ca v-ati apropiat. iesiti frumos afara. si poate poate.km greu pentru ca minciuna...
Sincer...cine suporta minciuna? Pune-te in locul lui! Si eu sunt baiat si simt ca innebunesc atunci cand cineva ma minte! Cred ca ar trebui sa treaca un timp sa-si revina, dar in timpul asta incearca sa vorbesti cu el mereu, sa nu l lasi sa se indragosteasca de alta tipa! Siiii.sa nu insisti cu chestii de genu` "imi pare rau,iarta`ma".la un momentdat ajungi sa te saturi de astea si devin stresante! Incearca doar sa o iei de la zero,cum era la inceput,vorbiti, glumiti, fa-l sa uite ca l-ai mintit! Succes!
beausingurlamasamea întreabă: