anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am momente când ma gândesc in trecut la ultima relație pe care am avut-o si vreau să montez ca e era o fata pe gestul meu, ma îndrăgostisem de ea si ma lasat când îmi era lumea mai dragă. știu ca ar trebui să-mi caut pe altcineva dar este foarte greu sa gasesc o fata serioasa cu care sa am o relație de lunga durata si care sa ma placă așa cum sunt fără să ma schimbe, nimeni nu-i perfect. De cand a plecat am avut doar tentative de încercari de a cunoaște fete bine înțeles ca au eșuat deoarece nu sunt ce vor ele sa fiu adica ma puneau să-mi fac transplant de fata ca sa o mai vad, ele erau " frumoase si eu oribil " asa ma vedeau. Sunt un baiat drăguț, sociabil, cu o educație bună, am muncit pentru tot ce am realizat, am permis cat b vreau să-mi iau și C-ul, lucrez, am un job bine platit si problema este ca m-am saturat sa stau singur, preferinte la fete nu am,, vreau doar sa fie normală, cu capul pe umeri.

4 răspunsuri:
| Nirvanaaa a răspuns:

O sa apara și una care sa te aprecieze pentru ce ești tu nu pentru ce ar vrea ea sa fii tu. Fii încrezător, e doar o chestiune de timp. Oricum fetele alea nu te plăceau pe bune dacă voiau sa te schimbi. Dacă placi pe cineva îl placi așa cum e.
Mai bine sa mai aștepți puțin și sa apara fata potrivită decât sa te grabesti intr-o relație nepotrivita.

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu trebuie să te schimbi pentru nicio fată, și nu trebuie să le înghiți nicio jignire adusă la adresa ta. Aștepți momentul oportun.

| AlienGod a răspuns:

Nu alerga după nici o fată, ai răbdare și va apărea fata potrivită.

| IamJoKeR a răspuns (pentru AlienGod):

Asa am zis mereu, nu am mai alergat după nimeni si tot nu a apărut nimeni, ma simt oribil