| Dominikka a întrebat:

Am nascut recent si sotul meu ma trateaza groaznic. Am 23 de ani si el are 38. Ma tot acuza ca i-am intins o capcana cu sarcina si el altfel nu m-ar fi luat de nevasta.
El se culca cu mine, ma folosea, eu nu stiam ca era insurat. Nu locuiam in acelasi oras. El avea multe afaceri pe aici si prin alte zone ale tarii si in afara. Am ramas gravida, nu am vrut sa avortez. Am aflat ca e insurat, sotia l-a parasit. Eu eram indragostita de el, plangeam mereu cand nu imi raspundea la telefon, cand ma ignora. In cele din urma, ramas si el fara sotie, a zis ca ma ia.

Eu eram oricum la pamant ca nu stiam ca are sotie. Banuiam, dar nu stiam sigur. Cel mult ma gandeam ca are si alte tipe prin alte locuri, ceea ce s-a dovedit a fi adevarat. M-am maritat si pentru ca il iubeam, dar eu nu am bani sa cresc un copil singura, abia traiam de pe o zi pe alta. De cand suntem casatoriti ma acuza ca eu i-am distrus casnicia. Ba chiar am aflat recent ca si-a contactat fosta nevasta sa se impace cu el, ca el numai pe ea o iubeste.

Eu il iubesc, incerc sa ma apropii, dar nici sa doarma cu mine in pat nu vrea. Nici nu isi ascunde infidelitatile. Ce sa fac?

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce ai vrea sa mai incerci sa te apropii de el cand el doar te a folosit pentru sex?

te desparti de el, ii ceri pensie alimentara si iti vezi de tine si de copil

| sweetys a răspuns:

Asta nu e iubire, e o obosesie care te distruge. Cand ai de gand sa deschizi ochii, daca nu pentru tine macar pentru copil. Ce fel de viitor iti doresti sa aiba, ce fel de tata iti doresti pentru el. Omul efectiv isi bate joc de tine pe fata iti si arata si tot o tii langa ca il iubesti. Dragoste cu sila nu se poate, si atata timp cat ambii parteneri nu au aceleasi sentimente totul este sortit pieirii, ca sa nu mai zic ca iti pierzi tineretea cu cine nu trebuie.

| Violleta2022 a răspuns:

Despre ce sot vorbesti? Poate sotul alteia, ca tu esti amanta/concubina/ ibovnica...
Cred ca amandoi aveti vina voastra, tu ai alergat dupa unul batran cu ceva malai in punga, cu buna stiinta, iar el si-a vazut interesul sa aiba sex cu o tinerica, deci amandoi ati obtinut ce v-ati dorit, pana ai decis tu ca vrei mai mult si l-ai ramas voit gravida ca sa-l "legi" de tine.

Ma rog, acum platesti pentru faptele tale si nu m-ar mira sa ramai singura cu fetita, chiar daca el va divorta de sotia lui, fiindca asta fac toti curvarii, se muta la urmatoarea femeie si-si traieste aventurile zburand din pasarica in pasarica.

| mihai69 a răspuns:

Să divorțezi, ce altceva?
Dragoste cu sila nu se poate.

| TimberWolf a răspuns:

L-ai luat din interes ca n-ai dupa ce sa bei apa, el avand firme, acum taci si inghite! la ce dracu te vaiti? zi mersi ca are grija de tine!
Nerecunoascatoare mica, eu in locul lui te dadeam afara cu tot cu puradel!

| Madaxo97 a răspuns:

De ce te-ai măritat cu el dacă nu îl iubeai atunci, ai zis că nu erai îndrăgostită de el, deci l-ai luat din interes și tu până la urmă. Și dacă nu voiai copil de ce nu te-ai protejat? Chiar sună de parcă i-ai făcut-o intenționat. Ai rămas gravida și nu vrei sa avortezi? Foarte bine, îți crești copilul singură nu te măriți din interes. Asta cu nu știai că e însurat, e cam cusuta cu ață albă. Nu prea cred eu ca nu știai, e imposibil. Oricum trebuia să te protejezi dar nu ai făcut-o că era bogat și ai zis că poate cine știe.
Faptul e consumat acum, ce trebuie să faci e să pleci de lângă el, să bagi divorț, oricum te vei alege cu pensia alimentara, mergi la muncă și îți crești copilul cum poți, aia e, dar nu merita să stai într-o casnicie fără iubire, în care el e mereu infidel, nu trebuia să va căsătoriti de la început, ați făcut cea mai mare prostie, știai ce fel de bărbat e și ca are și pe altele, și totuși te-ai căsătorit cu el. Și diferența de vârstă mare dintre voi își spune cuvântul, el mereu te va trata înjositor și ca pe un copil din cauza vârstei, divorțează și ia-ți un bărbat de vârsta ta, cu același nivel intelectual și social ca tine.

| 1onurSimion a răspuns:

șia bătut joc de tine și în continuare își bate joc de tine și de copilul vostru. El Tea loat pentrucă ca erai tânără și frumoasă el până la tine a avut cel puțin încă 5 ca tine la vârsta ta dar nu se aștepta să facă o familie cu tine tu erai foarte tânără și mai frumoasă decât soția lui și uite așa te loat el pe tine astăzi este Adevărul cu Adevărat altul nu există. După ce ai făcut copilul și a văzut cum este sa fi părinte acum vrea sa scap de tine și copil fără să se implice ca părinte cu Adevărat.

El sotul tău este un cu*var este fustangiu care aleargă după plăceri carnale și obsedat sexual cu femei frumoase cu corp frumos el caută aventuri cu femei cu chip frumos feminine El nu poate fi trata mulți ca el sănt așa ăștia nu-s familista toată viața lor vor rămâne așa vor alerga din plăcere plăceri pofta lor nebunia lor nu poate fi oprită nu se pot sătura niciodată cu asta se hrănesc cu plăcerile carnale sexul este tot cei face sa trăiască cu Adevărat nimic altceva astfel de om nu se va opri din a căzută ocazi aventuri cu ori si cine va face sex cu femei frumoase și nu ar spune nu la nicio partidă cu femei.

Dă divorț de el dă-l în judecată ia-ți drepturile părintești să-ți creșteri copilul din păcate de una singură pentrucă el nu are un părinte și un om care îi plac femeile și plăcerile carnale atâta tot. Țineți un avocat bune și ia-ți dreptul de părinte sa crești copilul fiindcă el nu vrea copilul este foarte evident ai clar asta este în "părinte" nenorocit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.womp womp
2.am 12 ani si sunt baiat
3.ce dracu a fost in mintea a sa te mariti cu un om de genu asta, pot sa spun atat: wtf yayo
4.te-a orbit dragostea si nu ai realizat ce se intampla
5.acum te chinui degeaba cand puteai sa eviti stresul

| Cavaler001 a răspuns:

Iti iei inima-n dinti si te desparti de el. Va plati pensie alimentara si tu iti vei gasi un barbat care te va iubi si pe tine si pe copil.
Pana atunci sper sa te mai ajute si parintii/rudele sa-l cresti pe copil.
Fii optimista. Ai toata viata inainte.

| tunoi88 a răspuns:

Scrie-mi in privat si te invat eu!