| katy_3282 a întrebat:

Am nevoe de un sfat...
De un an si jumate prietenesc cu un baiat! Ne intelegem de minune! Toti de la inceput spuneau ca nu exista prietenie dintre un baiat si o fata! Insa am reusit, inca de la inceput am devenit cei mai buni prieteni.Totul mergea ok pina cind citeva zile in urma el mi-a spus ca ma place si mi-a propus intilnire. Mi-a placut modul in care a facut-o, e ca de obicei foarte romantic, insa nu stiu cum sa reactzionez.Ma tem ca daca vom deveni iubiti totul se va schimba intre noi, iar dupa un timp ne vom certa si vom deveni dusmani!
Ce sa fac, cum sa procedez?

Răspuns Câştigător
| killerkiss a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa te gandesti in primul rand daca tie iti place de el.
Dace si tu il placi ar trebui sa te duci la intalnire. Chear daca risti sa se termine prietenia voastra gandeste-te ca daca sunteti impreuna poate sa fie muult mai frumos.
Nu poti sa fi sigura ca o sa fie frumos dar aici cel mai mult conteaza ce simti tu.
Poate o sa fie cum crezi tu(o sa va certati) dar nu trebuie neaparat sa deveniti dusmani. Daca o sa fiti impreuna si nu o sa va potriviti o sa realizati amandoi treaba asta si poate o sa reveniti inapoi la a fi prieteni.
Multe se pot intampla.
Depinde de tine ce alegi.
Mult succes. happy :*

4 răspunsuri:
| Monica_7453 a răspuns:

Ai grija ce faci, asculta-ti inima. Apropo ai dreptate si asa o sa se si inample, o data ce va despartiti nu o sa mai puteti fi ca inainte. " Gelozia" fiind problema. daca il placi in cearca sa-i dai o sansa iubiiriii, poate.cine stie?! dar ai grija.ca asa se va intampla!

| killerkiss a răspuns:

Pai daca nu te-ai gandit sa fiti mai mult decat prieteni spuinei si lui treaba asta. Daca tie prieten cu adevarat atunci o sa inteleaga si nu o sa se schimbe nimic intre voi.
Daca o sa se supere si nu o sa-ti mai vorbeasca sau ceva de genu inseamna ca prietenia voastra nici nu a aexistat si ca el o fost doar "prieten" cu tine ca sa ajungeti sa va intalniti.
Mult succes

| katy_3282 explică:

Killerkiss eu niciodata nu m-am gindit ca o sa fiu cu el mai mult ca prieten de aceea nici nu stiu ce sa spun! Am ramas pur si simplu shokata! Apropo mersi de sfat happy

| floareaneagra a răspuns:

Accepta,scumpo! Dar nu fa sex cu el, pana pe la a3a intalnire. TI-o spun din propria experinta, nu fa sex de la prima intalnire! E naspasad