| cristynaGoldenRose a întrebat:

Am nevoia de parerea unor baieti ))Deci big grinece cind te intalneti cu vreun baiat el tot tipul vrea ceva de la tine (ex: saruturi, atingeri etc.) dar mie asta ma incomodeaza si nu-mi place, chiar citeodata cind vad pe strada vreun cuplu sarutindu-se like french kiss, imi pare dezgustator. CUm credeti exista baieti care sa nu tina cont de asta? Da, eu nu sunt o fire romantica si imi plac relatiile asa neobisnuite sau petrecute in mod neobisnuit dar simpatic si dragut. Oare baietilor le plac fetele mai romantice sau cele pline de energie si pozitive?

9 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Pai care mai e sentimentul de iubire daca nu poti sa ti`l exprimi? Cand o sa ai prieten o sa vezi cum va fi si iti va placea happy

| cristynaGoldenRose explică (pentru DirectDinBerceni92):

Mmmm. de acord dar sa fie numai asta. nu mai mult!

| Parintele a răspuns (pentru cristynaGoldenRose):

. o sa fie mai mult, dar toate la timpul lor. e natural asa.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru cristynaGoldenRose):

O sa vezi ca o sa fie mult mai mult de atata... O sa te lasi dusa de val la un moment dat si la o anumita perioada de timp de catre atmosfera si o sa vezi cum o sa fietongue

| Parintele a răspuns:

Cand o sa te indragostesti si tu de cineva n-o sa mai gandesti asa.

| cristynaGoldenRose explică (pentru Parintele):

Dar numai decit cu saruturi etc>? eu sunt o fire inpulsivaa am energie cita vrei romantismul nu-mi place Imi plac doar Imbratisarile pasionale care emana caldura si pasiune in rest nu-mi place nimic

| hardilau29 a răspuns:

Unde ai fost pana acum? laughing glumesc. Eu cred ca exista asemenea baieti, de exemplu nici mie nu`mi place modul romantic, ci cel spontan, deci cred ca vei gasi baiatul asteptat.

| 98Enigma a răspuns:

Incerca cu baietii mai timizi, ei nu au treaba cu chestiile alea tongue

| ScoobyDooIsBack a răspuns:

Băieţilor le plac fetele perverse, ţine minte asta!

Întrebări similare