| valelicika a întrebat:

Am nevoia de un sfat.Am o "relatie"de o luna si prietenu meu are un program incarcat si ne vedem f putin,adica inainte de a intra el in tura si eu la scoala,vb doar prin mesaje ziua si ii distant parca suntem amici, am incercat sa"l intreb ce e intre noi, iar el imi spune ca : ce vreau eu...Deci ii cam indiferent, nepasator...si banuiesc ca urmareste cevabig grin
Dau funda!:*

Răspuns Câştigător
| Semnattfetitsataa a răspuns:

Buna :*! Deci s-a inteleg, problema ta este ca prietenul tau este indiferent cu tine si nu iti da atentie cum ar trebuie s-a faca un iubit adevarat cu iubita lui, la care tine! Eu zic ca tu esti o fata, care merita mult mai mult de la viata, inteleg ca il iubesti, stiu cum e, dar cred ca nu-i cam pasa, daca ar fi ceva sa urmareasca de la tine, cred ca ar fi sexul. Nu vreau sa te dezamgesc dar baietii care nu le arata prietenelor dragoste, si inca mai raman cu ele impreuna e clar ca vor asta. Vorbeste cu el spune-i ce te doare, spune-i ca nu m-ai suporti comportamentul lui, exact ce ne-ai spus noua, el trebuie sa stie cel mai bine cum sta treaba! Pot fi doua posibilitati cea de mai sus ca nu tine la tine, si ca are un interes, sau poate si el tine la tine doar ca nu vreau sa iti arate prea multa dragoste ca sa nu ti-o iei in cap! Iti dau niste sfaturi : poarta o discutie serioasa cu el si lasa s-a treaca putin timp in care tu s-a vezi daca el se schimba, daca nu se schimba te sfatuiesc s-a il lasi pentru ca o persoana ca si el nu merita atentia, sau ai putea s-a mai stai cu el ca sa vezi ce urmareste, dar asta nu prea cred ca merita! Oricum eu ti-am dat sfaturile astea si mie mi le-au dat anumite persoane si am avut ceva de invatat din ele! Sper ca te-am ajutat! Mult succes kiss!

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

E cam indiferent si asta dovedeste ca ceva il nemultumeste, poate ar trebui sa va vedeti fiecare de viata voastra

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Tu vrei alaturi de tine un baiat indiferent? Daca e ok pentru tine e bine. In orice caz nu te implica/complica prea mult. Vorbeste cu el. O relatie presupune 2 parteneri..nu cred ca el e dispus sa se implice in ceva mai serios decat o aventura.

| 26Geo a răspuns:

Da,urmareste,sa te puna capra! Da-i papucii, nu e de tine.Se joaca cu tine.Cum adica e intre voi doar "ce vrea" el? Asta e relatie? NEXT!

| valelicika explică (pentru 26Geo):

Ce vreau eu mereu zice ca :cum vreau eu ...sa zic eu, sa aleg eu ca el nu zice...si daca zice zice ca "nu stiu"laughing

| 26Geo a răspuns (pentru valelicika):

Pai de ce nu te exprimi corect? Am crezut ca e ce vrea el, nu ce vrei tulaughing Daca e asa, e emotiv, timid, nu stie ce vrea...te lasa pe tine sa alegi.Sincer,habar nu am ce sa zic, e pentru prima oara cand nu stiu sa dau un sfat.

| DaRaspund a răspuns:

Ori nu vrea sa para prea interesat si este, ori urmareste ceva asa cum ai spus si tu.

| sharlyn a răspuns:

Hmm indiferent baiatu ia spune-i ca nu mai vrei sa fi cu el pentru ca e indiferent sa vezi ce o sa zica, fate ca nu te mai intereseaza si atunci poate isi va da mai mult ineresul dar asa nu are rost sa fi cu el daca numai tu contribui la relatie. Nu cred ca ti-am fost de mare ajutor dar am incercat. pup

| lastride a răspuns:

Atunci e emotiv. Daca un baiat de lasa pe tine sa alegi la intrebarea asta e emotiv, nu are curaj, e constrans de alte situatii.

Parerea mea, daca tu esti la scoala si el lucreaza, nu are rost. Sunteti tineri si relatiile astea nu au rost acum, pentru ce? In tinerete trebuie sa te chinui sa aduci langa tine persoanele care iti plac, sa fi iubit(a) si sa iubesti cat de mult se poate.