anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoia despre parerea unui baiat despre situatia care o voi povesti acum:::::: " am 19 ani,suntem studenti,stam la camin,inceputl anului totul nou si iata ca vecinii nostri sunt baieti,facem cunostinta totul bine,dupa citeva saptamini plac unul din ei,insa el este cam fraier,a inceput a indesi sa vie pe la noi,intro seara am ramas singura a venit la mine am privit un film si am inceout sa ne sarutam,dupa ceva timp l-am alungat,a doua zi totul era cadeobiceii,vecini cum si am fost! cu timpul ni-am cunoscut mai bine,ni-am impreetenit el a inceput sa-si deea seama ca il plac,intr-o seara mi-am facut curaj si m-am dus la el,iarasi am privit un film si iarasi am inceput saruturi mingieri si chiar parea ca mergem spre a face dragoste,la un moment dat m-a luat frica dupa care el m-a intrebat "niciodata nu ai facut asta" i-am zis nu,insa nu la oprit,intre timp ma mai intrebat de vreo citeva ori la care eu deja i-am zis dar ce nu se vede el a raspuns nu! p.s mi-am dat seama ca a rs asa pentru ca in viata de zi cu zi sunt si eu cam fraera,vorbesc mult, ma comport liber cu baietii nu ma prea jenez. dupa asta m-a intrebat dac continuam am spus nu si totul s-a terminat, la despartire eu i-am zis miine dimineats uitam ce a fost si suntem vecinii care am fost! baieti sa fi intimplat asa cu voi ce parere ati fi avut despre fata eea?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze dar nu prea am inteles din cauza ca a trebuit sa descifrez ce ai scris in vreo 30 de minute. Daca e ce am inteles eu, ce parere sa am despre ea? Una normala, daca m-am cuplat acum cu una, trebuia neaparat ca ea sa fie de acord o ***?

| CocaCola19874 a răspuns:

Pai daca nu ai facut sex cu el asta e o sa faci cand vrei cu cine vrei si cand o sa fi pregatita si nu mi se pare ceva... rau ca nu ai vrut