| Ana_2177 a întrebat:

Am nevoie ce niste sfaturi urgentesad nu mi-am inceut viata sexuala d mult timp si nu sunt experimentata ce i.as putea face deosebit prietenului meu in pat... pozitii dragute, cuvinte care sa. l excicte sa se simta bine, locuri deosebite unde stiti voi fetelor ca baietii/barbatii se excita maxim.etc,dau fundita pentru rasp folositoare:*:*

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Discutati sincer, explorati-va corpurile si experimentati continuu! Cu tandrete, igiena si prezervativ!

4 răspunsuri:
| ATHOS a răspuns:

Eu cred ca cea mai buna varianta ar fi sa intri intr-o librarie, sa cumperi una dintre cartile specifice, sa le studiezi si pe rand sa incepi sa experimentezi. Vei afla, cu siguranta, mult mai mult decit de la oricare dintre prietene sau prieteni.
Cu timpul veo vedea ce anume il face fericit!

| katyusha_6913 a răspuns:

Buna parerea mea este ca rebuie sa discuti cu el, sa-l intrebi ce i-ar placea sa i se faca si ce nu, daca-i place sa vorbeasca murdar sau nu, asta e cea mai buna solutie. Pozitia care place la majoritatea baietilor e caprita din cate stiu eu.Si loc.incearca si tu mai peste tot.sunt convinsa ca o sa-i placa.Si daca iti doresti sa faci sex intr-un loc anume, nu ezita sa sari pe el. uneori baietii se gandesc ca tu nu ai vrea in locul ala si le este frica sa nu te superi si sa fie refuzati.cu siguranta s-ar simti foarte aiurea daca ar fi asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea ar fi sa vezi daca vrea sa faca sex, daca nu pipaiel si va dori.

| rox_4753 a răspuns:

Important este ca in timpul actului sexual sa va puteti privi in ochi. pozitii bune nu poti sa gasesti decat daca experimentezi. Ca sa il exciti poti incepe prin a il saruta pe buze, iar apoi sa cobori incet catre abdomen, sa te joci in parul lui. Sa stii ca exista un singur loc in care se excita toti baietii (la penis) in rest fiecare baiat e diferit. Incearca sa descoperi ceea ce ii place, daca nu iti arata daca ii place sau nu, intreaba-l. Sigur iti va raspunde. Sper ca ti-am fost de ajutor