| teador_2322 a întrebat:

Am nevoie de ajutorsad...am fost cu un baiat 2 ani.si acum 2 luni a aparut alt baiat.pe care il simpatizam de mult, insa acum am aflat ca tine la mine. L-am lasat pe fostul prieten fara sa ma gandesc de 2 ori.Si acum regret din tot sufletul.As face orice pentru a ma impaca cu el, insa n-am mai vorbit de 2 luni cu el.si sunt sigura ca el ma uraste. Ce pot face? nu vreau sa-mi bat joc nici de actualul prieten. Dar il iubesc pe celalaltsad

9 răspunsuri:
| Visecolorate a răspuns:

Paaaiiii...ar trebui sa incerci sa vorbesti serios cu fostul, sa ii spui ca nu stii ce a fost in capul tau, ca a fost o greseala, ca iti pare rau, ca nu se va mai repeta, dar sa iti acorde o a 2a sansa, pentru ca suntem oameni si toti gresim. Si o sa faci tot posibilul sa ii recastigi increderea. Cat despre actualul; vorbeste serios si cu el, spune'i ca nu stii ca a fost in capul tau, explica'i situatia si ca tu il iubesti pe fostul'. Oricum ar sta treaba cineva tot va suferi. Analizeaza situatia, gandeste'te la ei, la tine si fa ce consideri ca e mai bine. Insa in niciun caz nu te mai amagi as. Ai grija. Sper sa iasa bine pana la urma :-s

| Азбука a răspuns:

Esti cam nehotarata.

| Laviy a răspuns:

Hmm...Pai in primul rand ai facut-o o mare prostie, ti-ai lasat iubitul pe care chiar il iubeai si cu care aveai o relatie de ceva timp, pentru unul pentru care simteai doar atractie fizica care s-a dus in cateva saptamani. In primul rand, despartete de actualul prieten ca sa nu iti bati de el, poate baiatul chiar tine la tine, nu il fa sa sufere. Apoi incearca sa iei legatura cu fostul prieten si sa iti ceri scuze, prima data spune-i ca nu vrei decat sa te ierte si sa nu mai simti ca el te uraste ca te doare foarte tare si ca inca mai ti la el. Amintestei de momentele vostre frumoase apoi lasa-l un timp, vreo 2 saptamani, mai dai din cand in cand un mesaj sa ii spui ca il iubesti si esti alaturi de el.

| Simona a răspuns:

O sa iti treaca de fostul prieten, crede-ma! Cu timpul vei incepe sa tii la actualul.O sa iti dai seama ca tii la el mult doar in momentul cand o sa va despartiti sau o sa aveti o micuta cearta ca intre indragostiti.
Lasa-l pe fostul.incearca si tu ceva nou...:*
Ai grija de tine!

| pufulete17 a răspuns:

Doua cuvinte pentru tine: Foarte urat! Cata cruzime poata exista in femei dom`le! Tu chiar crezi ca fostul tau prieten te primeste inapoi? Ori esti proasta si nu vrei sa recunosti, ori crezi ca el e prost laughing! Sa fii cat de frumoasa,dar eu unul, si toti baietii cu "capul pe umeri" nu te-ar primii inapoi, poate doar pentru a profita de tine! Sper sa NU te primeasca inapoi! baftalaughing

| Kassandra_9578 a răspuns:

Poi...iti trebuie timp ca sa-ti dai seama cine e tipu1si cine e tipu2 tipu 1=fostul tau iubit si tipu2=cel de care te-ai indragostit.Eu cred ca tipu2 vrea sa profite de tine pentru ca esti cu tipu1 si nu-i convine. Dupa ce si-a implinit scopu si se plictiseste de tine iti da papucii dar nu mai e cale de intoarcere cu tipu1si nu cred ca ar vrea sa fie din nou cu tine sau ar trebi sa vb cu ei sa le spui care-i situatia si ca o sa te gandesti sa nu se supere.Dar u nu ai procedat corect.Deci cereti scuze si fofloseste unul din sfaturile mele! Sper sa-ti fiu de ajutor

| JoRjEEEEE a răspuns:

Pai de ce te-ai despartit de el daca il iubeai?

| mamasit4 a răspuns:

Pai incearca sa il abordezi... sa vb cu el pe mess sau dai un sms in care sa ii explici cat de mult regreti. eventual intreaba-l cum ii poti dovedii ca il iubesti cu adevarat si a fost doar o greseala intr-un moment de slabiciunehappy probabil o sa se gandeasca si daca te iubeste iti va acorda o a2a sansa:* bafta>big grin

| Deea_8175 a răspuns:

Aceste lucruri sunt foarte serioase, sunt sentimentele tale in joc. Ideea principala ar fi sa te gandesti mai bine la ceea ce o sa faci. Inteleg ca il iubesti si pe actualul dar nu poti trai, cred fara fostul. Ar trebui sa aflii ceea ce gandeste el, fostul, despre tine, acum, dupa despartire, poate nu te uraste, din contra, tine la tine si te iubeste enorm. Totusi pari nehotarata ...nu stii la care ti sad. Gandeste-te mai bine, mai ales la clipele petrecute impreuna,dar si la firea lui, cum se comporta cu tine, compara-i! Dar daca il iubesti pe celalalt ar trebui sa te intorci la el, important este si faptul ca nu vrei sa-ti bati joc de actualul thinking Totusi, daca el te uraste, nu cred ca-l mai poti determina sa te iubeasca, dar cine poate sti? Afla parerea lui despre tine si abia dupa aceea trebuie sa iei decizia finala(potrivita)