Ehh dupa 3 saptamini nici de cum nu cred ca a fost dragoste, poate doar simpatie(sau ceva de genu)nici macar pe prietena lui nu cred ca o iubeste... tu fii indiferenta si atunci vei vedea ca totul va fi mult mai clar, sau vorbeste direct cu el fara ocolisuri!
succes!
In 3 saptamani nu cred ca era vorba de iubire.probabil te place si incearca sa te faca geloasa cu noua prietena sau mai e o varianta. Te tine ca pe "o rezerva" ca atunci cand nu va mai fi cu aceasta prietena sa fie sigur ca se poate intoarce la tine. Vorbeste cu el. si intreaba-l ca ce are de gand. sau daca nu at fi indiferenta . Bft:*
Respectivul baiat ori vrea sa se bage in seama cu noua sa prietena si sa te faca geloasa dar sa stii ca gelozia vine tot de la punctul ca te-ar placea
Hey(^_^) pai o relatie de cam 3 saptamana e destul de scurta dar dupa spusele tale eu cred ca vrea sa te faca geloasa sau sa te faca sa fii inebunita dupa el...cred ca ar trebui sa vb cu el ori nul mai baga nici tu in seama sunt sigura ca esti frumoasa gasesti tu altul... popoz sper sa te fi ajutat cu ceva:* ai grija de tine:X
RRSecularHumanist întreabă: