Te'ai incurcat in foarte multe detalii dar in fine...
Eo zic ca intr-adevar tine la tine!(dar poate ca la o amika)
Daca tine la tine cu adevarat, se va intoarce el!
Nu il baga in seama si fa pe indiferenta chiar daca inauntrul thu nu mai poti de fericire!
Kand cineva te dispretuieste si uh il iubesti, roata se va intoarce(mai devreme sau mai tarziu) in favoarea tha!
Dar pana atunci, arata ca poti fii si indiferenta cu cine meritha!
Asta e sfatul meo!
Multa bafta:*
Ar trebui sa-l lasi in pace pur si simplu...este genu de baiat care umbla din floare in floare daca ma intzlegi ce zic. Nu cred ca are sentimente pentru tine din ce mi-ai zis nu ai mai vb cu el de la revelion.Cred ca ar fi timpul sa treci mai departe sunt o multzime de baieti care abia asteapta sa iasa cu tine...nu te rezuma doar la o singura persoana.Shi daca eratzi prieteni buni inainte sa stii ca nu e bine sa te cumplezi cu amicul tau. Am fost in aceashi sintautzie cu o prietena buna de-a mea, dar am fost amandoi de acord ca daca am fi impreuna si ar fi sa ne certam odata o sa stricam tot ce am construit de`a lungul anilor
... bunaa`...aceeasi chestie mi s`a intamplat si mie`. el nu te iubeste, vrea doar sa isi bata joc si de tine dar si de fata cu care este, se vede clar dupa cum mi-ai spus`, adica dupa gesturile pe care le facee, vrea sa te faca invidioasa, nu il mai baga in seama si incearca sa iti faci alt prieten sa vezi cum reactioneazaa`succes funda?
Buna carinnutza!
Ai spus ca nu esti sigura daca te-a iubit sau nu si ca relatia a durat 3 saptamani. Dupa parerea mea o iubire nu se construieste in 3 saptamani, ci in mult timp cand cei 2 ajung sa se cunoasca mai bine. Parerea mea este ca el se comporta asa cu tine pentru ca vrea pur si simplu sa te aduca in pragul disperarii ca sa te gandesti la el, sa nu ti-l poti scoate din cap, iar apoi sa te raneasca din nou cu fata aceea cu care are o relatie in prezent. Sfatul meu este sa-i arati putina indiferenta, sa fii mai distanta cu el. Daca nu te poti abtine din a te gandi la el si a suferi fa-o cand esti singura, nu in prezenta lui pentru ca ii oferi satisfactie. Ar trebui sa-ti gasesti un hobby ca sa nu te mai gandesti asa de des la el, sa mai iesi in oras cu prietenele, poate chiar sa-ti gasesti un alt prieten care sa te respecte. Daca nu, pune-ti la status ceva gen "Te iubesc" si chestii de genul. O sa vezi ca va fi gelos.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa!